Cybex Platinum Sirona T i-Size Plus scaun auto pentru copii Mirage Grey

2.000,00 lei

Bucurați-vă de cea mai bună experiență de călătorie cu noul scaun de la Cybex Platinum, Sirona T i-Size – un scaun auto orientat cu spatele la sensul de mers, care oferă confort și siguranță de neegalat, făcând din fiecare călătorie o fericire pentru tine și copilul tău.

Stoc epuizat

SKU: 4063846405121 Categorii: ,

Ca parte din sistemul modular T Line, scaunul auto Sirona T i-Size de la Cybex Platinum este următorul pas în siguranța și confortul copiilor în timpul călătoriei cu mașina.

Siguranță cu până 50% mai multă: Scaunul auto Sirona T i-Size este orientat cu spatele la sensul de mers și oferă o protecție superioară în caz de accident. Această poziția reduce riscul de rănire a gâtului și a capului copilului, rezultând niveluri de siguranță cu 50% mai mari. În cazul unui accident, copilul este împins spre carcasa scaunului, unde forțele se distribuie pe toată suprafața și se pierde impactul. Datorită acestui fapt, se recomandă să folosiți poziția cu spatele cel puțin în primele 15 luni (76 cm), dar chiar și mai mult timp, până la patru ani dacă este posibil. Versatilitatea Sirona T i-Size permite poziționarea cu fața spre sensul de mers odată ce copilul a crescut.

Respirabilitate optimă: Sirona T i-Size oferă ventilație completă pentru confort pe tot parcursul anului. Cu linia disponibilă de țesături Plus, puteți îmbunătăți și mai mult circulația aerului și confortul datorită structurii de plasă 3D special concepute, care mărește respirabilitatea de până la șase ori. Linia Plus oferă, de asemenea, o capotină cu inserții din plasă pentru a vă menține copilul rece și protejat.

Îmbarcare și coborare fără efort: Cu Sirona T i-Size, accesul și coborarea copilului se realizează fără efort, datorită rotației sale de 360° ce permite scaunului auto să fie orientat spre portiera mașini. Această caracteristică minimizează orice tensiune potențială pe spate în timpul procesului de îmbarcare. Este obligatoriu să utilizați Sirona T i-Size în poziția cu spatele spre sensul de mers cel puțin în primele 15 luni (76 cm). Odată ce copilul dvs. a crescut, puteți alege cu ușurință între poziția cu spatele sau cu fața spre sensul de mers. Folosind o singură mână, scaunul poate fi rotit și înclinat, asigurând confortul la îmbarcare și celui mai tânăr pasager.

Magneții mici, amplasați pe partea laterală a Sirona T i-Size, permit atașarea curelelor. Menținerea curelelor în afara drumului simplifică îmbarcarea.

Potrivit pentru cei mai tineri călători: Sirona T i-Size include un insert detașabil pentru    nou-născut, care oferă o poziție întinsă aproape potrivită, permițând utilizarea scaunului auto orientat spre spate de la nașterea copilului dvs. Insertul ajută la menținerea capului bebelușului în cea mai ergonomică poziție, mai ales în timpul somnului. Pentru a acomoda copilul pe măsură ce crește, insertul pentru nou-născut trebuie îndepărtat odată ce copilul dvs. depășește 60 cm.

Materiale cu protecție UPF50+: Capotina este realizată din material UPF50+5 și oferă copilului dvs. o protecție excelentă împotriva soarelui chiar și în mașină. Pentru zilele mai calde, capotina este echipată cu insert din plasă, ce garantează o respirabilitate ideală.

Tetieră reglabilă: Datorită tetierei reglabile pe înălțime, siguranța Sirona T i-Size evoluează odată cu copilul dvs., adaptându-se la creșterea rapidă a acestuia. Cu cele 12 poziții diferite, scaunul auto se adaptează la dimensiunea copilului în primii patru ani, oferind o protecție constantă în tot acest timp.

Sistemul de Protecție liniară de impact lateral (Sistem L.S.P.): Sirona T i-Size este echipat cu acest sistem care sporește siguranța în cazul unui accident. Împreună cu carcasa de absorbție a energiei a scaunului, protecția laterală extinsă reduce forțele inițiale de impact cu până la 25%.

Confort pe tot parcursul călătoriei: Cele cinci poziții de înclinare ale scaunului Sirona T i-Size pot fi ajustate cu ușurință cu o singură mână, eliberându-ți cealaltă mână pentru diferite sarcini. Această caracteristică funcționează atât în pozițiile cu spatele sau cu fața spre sensul de mers, precum și în modul de rotație la 360°, oferind confort suplimentar copilului dvs. care doarme în timpul călătoriei.

Instalare și ancorare intuitive: Baza T servește ca bază sigură pentru unitatea de scaun Sirona T i-Size. Este echipat cu ISOFIX și picior de încărcare pentru o instalare ușoară și sigură. Ghidajele ISOFIX sunt ușor de utilizat și intuitive, având indicatori vizuali care confirmă configurația corectă. Cu aceste caracteristici, configurarea Sirona T i-Size este la fel de ușoară, oferind o călătorie sigură și confortabilă.

Baza Isofix T Cybex se achiziționează separat!

Accesorii compatibile:

·      Baza T

·      Husă de vară

·      Dispozitiv de monitorizare Cybex SensorSafe 4 în 1

·      Suport pentru pahar

Caracteristici produs:

·      UN R129/03

·      Vârsta recomandată: de la naștere până la aprox. 4 ani (max. 18 kg)

·      Dimensiunea recomandată: 45 – 105 cm

·      Dimensiune produs: Lungime/lățime/înălțime: 715 mm x 430 mm x 680 mm

·      Greutate produs: 15 Kg

·      Baze compatibile: Baza T, Baza Z2

·      Recomandări de întreținere: Husele din țesătură pot fi spălate la mașină de spălat la max. 30 °

Producător: Cybex

Greutate 15 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cybex Platinum Sirona T i-Size Plus scaun auto pentru copii Mirage Grey”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *