Janod Puzzle educativ Corpul uman

185,00 lei

Acest set de 4 puzzle-uri educaționale uriașe, marca Janod va răspundă curiozităților copiilor legate de corpul uman în timp ce se distrează.

Stoc epuizat

Copilul tău are multe întrebări despre corpul uman? „Cum respirăm sau ne mișcăm degetele”? Acest set de 4 puzzle-uri educaționale uriașe, marca Janod va răspundă curiozităților copiilor legate de corpul uman în timp ce se distrează.

De la vârsta de 5 ani, copiii vor putea descoperi diferențele fizice dintre fete și băieți și vor putea înțelege cum funcționează propriul corp. Setul constă dintr-un puzzle cu două fețe de 50 de piese pentru fete/băieți, un puzzle de 75 de piese cu organele corpului uman și un puzzle cu schelet care strălucește în întuneric de 100 de piese.

Fiecare puzzle are 1 metru înălțime și vine cu carduri educaționale detaliate pentru a ajuta copiii să înțeleagă și să învețe despre diferitele părți ale corpului uman. Cardurile incluse sunt disponibile în 12 limbi: engleză, franceză, germană, olandeză, poloneză, rusă, spaniolă, portugheză, catalană, bască, slovacă și cehă.

Caraceristici produs

Vârsta potrivită: de la 5 ani
Dimensiune articol: 45 x 0.2 x 100cm

Material: carton

Producător: Janod

Greutate 0,5 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Janod Puzzle educativ Corpul uman”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *