Avion Baghera Silver

215,00 lei

Dezvoltă imaginația copilului tău! Porniți motoarele, reglați-vă casca și ochelarii, Jet Plane Silver Baghera este gata să decoleze! De la 3 ani, micuțul tău își va putea face jucăria să zboare din ce în ce mai sus pentru și mai multe aventuri.

Stoc epuizat

Un avion mic de design de la 3 ani!

Acest mic avion sde la Baghera este fabricat dintr-un plastic ABS foarte rezistent, lăcuit și lustruit manual. Jet Plane Silver Baghera vă va readuce la viață pasiunea pentru decolările magnifice ale avioanelor de curse din secolul XX. Cu grafica sa simplă și la modă pe aripi și coadă, elicele sale rotative și micul său pilot cu cască, această mașină mică cu față conică și o culoare argintie strălucitoare vă va încânta copilul care se va bucura de o jucărie frumoasă.

Dezvoltă imaginația copilului tău.

Porniți motoarele, reglați-vă casca și ochelarii, Jet Plane Silver Baghera este gata să decoleze! De la 3 ani, micuțul tău își va putea face jucăria să zboare din ce în ce mai sus pentru și mai multe aventuri. Copilului dvs. îi va plăcea să se joace singur sau cu prietenii lor pentru a demonstra că micul lor pilot de avion este cel mai bun. Cu corpul său puternic și robust, această jucărie va suporta toate obstacolele cerului și ale furtunilor, de la buclă până la aterizare.

Un cadou de ziua de naștere pentru cei mici și o jucărie de colecție pentru cei mari!

Acest avion mic cu jet Silver Baghera lăcuit și lustruit manual cu pasiune este un obiect ideal de colecție. Îl puteți folosi ca obiect decorativ în dormitorul copilului dumneavoastră sau în fereastra sufrageriei. Pentru a juca sau a colecționa, va încânta tinerii și bătrânii. Designul și finisajele sale luxoase vor arăta grozav pe comoda sau bufetul unui pilot pasionat!

Caracteristici produs

Vârsta: 3+ ani
Dimensiuni: 20 x 22 x 11 cm
Greutate: 0.2 kg
Material: ABS