Le Toy Van jucărie din lemn mașină de făcut popcorn

175,00 lei

Este timpul pentru spectacol! Această uimitoare mașină de floricele de porumb de jucărie, marca Le Toy Van, va face aduce experiența cinematografică chiar în casa ta!

Stoc epuizat

SKU: 5060023413183 Categorie:
Le Toy Van

Este timpul pentru spectacol! Această uimitoare mașină de floricele de porumb de jucărie, marca Le Toy Van, va face aduce experiența cinematografică chiar în casa ta!

Proiectat de producătorii de jucării Le Toy Van cu înaltă calificare și din materiale durabile din lemn, aceasta nu este o jucărie obișnuită. Este une dintre cele mai îndrăgite jucării, care de-a lungul timpului a câștigat numeroase premii de popularitate. Pictată în roșu vintage și cu dungi în nuanțe de crem, cu un aspect tradițional, mașina de popcorn va stârni o adevărată distracție micuților pasionați. Țineți apăsat „mânerul pop” și eliberați-l apoi pentru a vedea cum sar grăunțele!

Setul dispune o mașina de făcut popcorn, realizată din lemn, de 5 floricele de porumb din fetru ascunse în sertar și pahar special de popcorn pentru ca servirea să fie ca la carte. Ideal pentru însușirea abilităților motorii și pentru încurajarea jocului de rol și interacțiunii sociale.

Este un cadou ideal pentru copii, o adevărată comoară pentru mulți ani de joacă.

 

Caracteristici produs

Cărucior de cumpărături jucării cu reutilizabil geantă de cumpărături și mini tablă

Vârsta minimă recomandată: de la 3 ani

Dimensiune produs: 140mm x 150mm x 212mm

Decorat cu vopsele non-toxice și testat la cele mai înalte standarde de siguranță

Producător: Le Toy Van

 

Greutate 1 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Le Toy Van jucărie din lemn mașină de făcut popcorn”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *