-10%

Mașinuță ride-on 2-4 ani Baghera Rider Petal Pink

Prețul inițial a fost: 995,00 lei.Prețul curent este: 895,50 lei.

Cu culoarea roz și stilul retro, această mică mașină este plină de farmec. Multe elemente îi oferă un aspect propriu, făcând un cadou ideal pentru naștere sau ziua de naștere! Copilul tău nu va trece neobservat la volanul noii sale mașini!

Stoc epuizat

ComparăAdaugă la favorite
SKU: 3474230008322 Categorie:

O adevărată mașină de epocă pentru copii de la 2 ani!

Cu lungimea de 90 cm și roțile mari, această mașină de curse, de la Baghera se adresează piloților cu experiență! Robustă, silențioasă și foarte manevrabilă, această mașinuță de culoare bej este fabricat din metal și va însoți copiii în aventurile lor de la 2 ani. Acest Baghera Rider elegant este echipat cu direcție funcțională reală, iar roțile îl vor ajuta pe mivuțul dumneavoastră să rămână stabil și să se miște în tăcere prin casă. Cu corpul său alb și accesoriile sale, copilul dvs. va putea să se pună în pielea unui mic adevărat pilot și să-și imagineze povești grozave.

O jucărie puternică și durabilă, care va însoți copilul în toate aventurile sale ca tânăr pilot. Roțile sale mari care permit acestui Baghera Rider să circule în tăcere pe orice tip de teren (casă, asfalt, pietriș, iarbă etc.). Copilul dvs. va fi bine protejat și va putea să se joace în mașină în deplină siguranță.

Dezvoltă imaginația copilului tău

Acest purtător Baghera Rider Petal Pink permite copiilor să-și găsească rulmenții rapid și să se deplaseze cu ușurință. Copilul va înțelege instinctiv cum să avanseze și să se întoarcă. Utilizabil de la 2 ani, poate folosi transportatorul în deplină siguranță. Acest purtător XL Baghera îl va însoți pe cel mic în descoperirile și aventurile lor, gata să câștige cursa!

Un cadou ideal pentru naștere și ziua de naștere

Cu culoarea roz și stilul retro, această mică mașină este plină de farmec. Multe elemente îi oferă un aspect propriu, făcând un cadou ideal pentru naștere sau ziua de naștere! Copilul tău nu va trece neobservat la volanul noii sale mașini!

Caracteristici produs

Vârsta: 2 – 4 ani
Dimensiuni: 90 x 38 x 41 cm
Greutate: 8 kg
Înălțimea scaunului: 33 cm
Timp de asamblare: 20 de minute
Greutate maximă autorizată: 25 kg

Greutate 8 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mașinuță ride-on 2-4 ani Baghera Rider Petal Pink”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *