Avion ride-on Baghera Silver

865,00 lei

Un adevărat mic avion de epocă pentru copiii de peste un an!

Echipat cu un astfel de avion ride-on de la Baghera, micuții își pot imagina povești minunate și pot începe trasee grozave.

 

Stoc epuizat

ComparăAdaugă la favorite
SKU: 3474230008780 Categorie:

Un adevărat mic avion de epocă pentru copiii de peste un an!

Un transportator excepțional pentru primele tale călătorii ca aviator, în casă sau grădină. Designul și culorile sale la modă vor atrage atât copiii, cât și părinții. Va transforma copilul dumneavoastră într-un adevărat mic pilot ucenic. Acest trotter de avion Baghera este echipat cu o direcție funcțională reală. Copilul își va lua rapid rulmenții pe noul său avion, iar roțile îl vor ajuta să rămână stabil și să se miște în tăcere prin casă. Cu corpul său gri metalizat și aripile maronii, acest walker este inspirat de avioanele vechi din anii 1950. Echipat cu un asftel e avion ride-on de la Baghera, micuții își pot imagina povești minunate și pot începe trasee de grozave.

O jucărie puternică și durabilă.

Acest avion ride-on de la Baghera este fabricat din metal. Prin urmare, este foarte robust și va însoți copilul în toate aventurile sale ca tânăr pilot. Roțile sale mari care permit acestui purtător Baghera să se deplaseze în tăcere pe orice tip de teren (casă, asfalt, pietriș, iarbă etc.).
Copilul va înțelege instinctiv cum să avanseze și să se întoarcă. El își va dezvolta astfel echilibrul și abilitățile motorii. De îndată ce copilul stă în picioare, el poate folosi avionul ride-on în deplină siguranță deoarece este perfect conceput pentru morfologia unui omuleț începând cu vârsta de un an.

Un cadou ideal pentru ziua de naștere!

Cu culoarea gri argintie și stilul retro, acest avion este plin de farmec. Multe elemente îi oferă un aspect aparte, cum ar fi farurile, grila cromată, ceea ce îl face perfect ca și cadou decorativ! Copilul tău nu va trece neobservat la volanul noului său avion ride-on!

Caracteristici produs

Vârsta: 1 – 3 ani
Dimensiuni: 75 x 25 x 45 cm
Greutate: 6 kg
Înălțimea scaunului: 25 cm
Timp de asamblare: 30 de minute
Greutate maximă autorizată: 20 kg

Greutate 5 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Avion ride-on Baghera Silver”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *