-10%

Mașinuță ride-on Baghera Speedster Pompieri

Prețul inițial a fost: 775,00 lei.Prețul curent este: 697,50 lei.

O adevărată mașină de epocă pentru copiii peste un an!

Echipate cu o astfel de mașină, micii piloți își pot imagina povești grozave și pot porni într-o aventură.

 

Stoc epuizat

ComparăAdaugă la favorite
SKU: 3474230008384 Categorie:

O adevărată mașină de epocă pentru copiii peste un an!

O linie conică, un design aerodinamic și un corp metalic! Ultimul pentru piloții ucenici! Instalat confortabil pe mașinuța de pompieri Speedster de la Baghera, foarte stabil și robust, cu mâinile pe volan, cu picioarele ferm pe pământ, copilul tău va deveni rapid un as la volan! Acest baby walker este echipat cu o direcție funcțională reală. Anvelopele de cauciuc cu care ste echipată mașina îl vor ajuta să rămână stabil și să se miște în tăcere prin casă, bucurându-se la maxim de noua achiziție. Cu caroseria sa metalică, acest trotter este inspirat de mașinile vechi din anii 1950. Echipate cu o astfel de mașină, micii piloți își pot imagina povești grozave și pot porni într-o aventură.

O jucărie puternică și durabilă.

Această mașină pentru copii Speedster Baghera este fabricată din metal. Prin urmare, este foarte robustă și va însoți copilul în toate aventurile sale ca tânăr pilot. Roțile sale mari sunt acoperite cu anvelope de cauciuc, ceea ce permite acestui transportor Baghera să se deplaseze în tăcere pe orice tip de teren (casă, asfalt, pietriș, iarbă etc.). Cu apărătoarele sale din plastic, copilul va fi bine protejat și se poate juca în mașină în deplină siguranță. Barele de protecție față și spate vor proteja purtătorul de mici accidente.

Acest dispozitiv de mers pe jos Speedster Baghera permite copiilor să se miște ușor. Copilul va înțelege instinctiv cum să avanseze și să se întoarcă. El își va dezvolta astfel echilibrul și abilitățile motorii. De îndată ce copilul stă în picioare, el poate folosi mașinal în deplină siguranță. Purtătorul este perfect conceput pentru morfologia unui omuleț de peste un an.

Un cadou ideal pentru ziua de naștere!

Cu culoarea taupe și stilul retro, această mică mașină este plină de farmec. Multe elemente îi oferă un aspect aparte, cum ar fi farurile, grila cromată, făcându-l un cadou ideal pentru ziua de naștere! Copilul tău nu va trece neobservat la volanul noii sale mașini!

Caracteristici produs

Vârsta: 1 – 3 ani
Dimensiuni: 75 x 25 x 37 cm
Greutate: 6 kg
Înălțimea scaunului: 25 cm
Timp de asamblare: 20 de minute
Greutate maximă autorizată: 20 kg

Greutate 5 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mașinuță ride-on Baghera Speedster Pompieri”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *