-10%

Mașinuță Baghera Ride-on Speedster Silkgrey

Prețul inițial a fost: 775,00 lei.Prețul curent este: 697,50 lei.

O linie conică, un design aerodinamic și un corp metalic! Ultimul pentru piloții ucenici! Instalat confortabil pe Speedster Silkgrey, foarte stabil și robust, cu mâinile pe volan, cu picioarele ferm pe pământ, copilul tău va deveni rapid un as la volan!

Stoc epuizat

ComparăAdaugă la favorite
SKU: 3474230009152 Categorie:

O adevărată mașină de epocă de la un an!

O linie conică, un design aerodinamic și un corp metalic! Ultimul pentru piloții ucenici! Instalat confortabil pe Speedster Silkgrey, foarte stabil și robust, cu mâinile pe volan, cu picioarele ferm pe pământ, copilul tău va deveni rapid un as la volan! Acest baby walker este echipat cu o direcție funcțională reală. Bebelușul își va lua rapid viteză pe noua sa mașină, iar anvelopele de cauciuc îl vor ajuta să rămână stabil și să se miște în tăcere prin casă. Cu caroseria sa metalică, acest trotter este inspirat de mașinile vechi din anii 1950. Echipate cu o astfel de mașină de curse, micii piloți își pot imagina povești grozave și pot merge într-o adevărată aventură.

O jucărie puternică și durabilă.

Această mașină pentru copii Speedster Silkgrey Baghera este fabricată din metal. Prin urmare, este foarte robust și va însoți copilul în toate aventurile sale ca tânăr pilot. Roțile sale mari sunt acoperite cu anvelope de cauciuc, ceea ce permite acestui transportor Baghera să se deplaseze în tăcere pe orice tip de teren (casă, asfalt, pietriș, iarbă etc.). Cu apărătoarele sale din plastic, bebelușul va fi bine protejat și se poate juca în mașină în deplină siguranță. Barele de protecție față și spate vor proteja purtătorul de mici accidente. Dezvoltă abilitățile motorii ale bebelușului.
Acest dispozitiv de mers pe jos Speedster Silkgrey Baghera permite copiilor să se miște ușor. Copilul va înțelege instinctiv cum să avanseze și să se întoarcă. El își va dezvolta astfel echilibrul și abilitățile motorii. De îndată ce copilul stă în picioare, el poate folosi mașina în deplină siguranță. Purtătorul este perfect conceput pentru morfologia unui copil de la un an.

Un cadou ideal pentru ziua de naștere!

Având culoarea crem și stilul retro, această mică mașină este plină de farmec. Multe elemente îi oferă un aspect aparte, cum ar fi farurile, grila cromată, făcându-l un cadou ideal pentru ziua de naștere! Copilul tău nu va trece neobservat la volanul noii sale mașini!

Caracteristici produs

Vârsta: 1 – 3 ani
Dimensiuni: 75 x 25 x 37 cm
Greutate: 6 kg
Înălțimea scaunului: 25 cm
Timp de asamblare: 20 de minute
Greutate maximă autorizată: 20 kg

Greutate 5 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mașinuță Baghera Ride-on Speedster Silkgrey”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *