Puzzle din lemn FSC cu sunete – Little Farm – Little Dutch

100,00 lei

Puzzle-ul din lemn FSC cu sunete – Little Farm – Little Dutch pentru copii nu este doar o provocare cognitivă, ci și o experiență multisenzorială. Cu sunete distractive, piese tactile și ilustrații adorabile, acest puzzle devine o jucărie educativă și distractivă, perfectă pentru dezvoltarea abilităților copiilor mici.

Stoc epuizat

ComparăAdaugă la favorite
SKU: 8713291771406 Categorii: ,

Puzzle-ul din lemn FSC cu sunete din colecția Little Farm, de la Little Dutch, conține piese care sunt concepute pentru a fi manevrate ușor de mânuțele mici ale copiilor, promovând dezvoltarea abilităților motorii fine. Rezolvarea puzzle-ului stimulează gândirea logică, recunoașterea formelor și dezvoltarea abilităților cognitive ale copiilor. Mai mult de atât, materialele utilizate sunt sigure și non-toxice, oferind părinților liniștea că jucăria este potrivită pentru utilizarea copiilor mici. Cu ilustrații fermecătoare, piese tactile și sunete distractive, puzzle-ul oferă o experiență multisenzorială.

De reținut: Puzzle-ul conține senzori care se activează la lumină, pentru rezultate mai bune utilizați-l în lumină puternică. Asigurați-vă că, comutatorul este setat pe ON pentru a activa funcția de sunet. Senzorii se pot activa la lumina soarelui, astfel, este recomandat ca butonul puzzle-ului să fie setat pe OFF când nu este folosit, pentru a evita pornirea sunetelor.

Descrierea produsului:

Vârsta recomandată: 12 luni+

Dimensiuni produs: 21x 30x 2,4 cm

Material: Lemn FSC

Colecția: Little Farm

Producător: Little Dutch

Greutate 0,3 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Puzzle din lemn FSC cu sunete – Little Farm – Little Dutch”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *