Janod Magneti’book Set cu piese magnetice Animale 30 magneți

100,00 lei

Ai descoperit deja Magneti’books de la Janod? Aceste cărți magnetice portabile și educaționale sunt îndrăgite atât de tineri, cât și de bătrâni!

Stoc epuizat

ComparăAdaugă la favorite
SKU: 3700217327231 Categorie:

Ai descoperit deja Magneti’books de la Janod? Aceste cărți magnetice portabile și educaționale sunt îndrăgite atât de tineri, cât și de bătrâni! Deci, cum funcționează?

O grădină zoologică întreagă într-o cutie mică! Jocul Magneti’book conține 30 de magneți pentru a aduce multe animale la viață. Super practic datorită formatului său de carte: copilul tău trebuie doar să o deschidă pentru a găsi magneții precum și cele 10 modele de carduri și partea magnetică pe care să asamblați magneții.

Scopul jocului este simplu, recreați animalul indicat pe cardul model pe scena magnetică sau lăsați-vă imaginația să zboare pentru a crea animale ciudate și amuzante pentru că fiecare piesă este compatibilă cu celelalte! Printre animalele de recreat se numără calul, rinocerul, girafa, zebra, ursul, oaia…

Datorită cutiei sale practice, poți colecta toate magneti’book-urile, să le depozitezi într-o bibliotecă și să le duci peste tot. sa va ocupati copiii de la 3 ani la restaurant sau in drum spre sarbatori! Acest produs este fabricat din material certificat FSC® și alt material controlat.

Caraceristici produs

Vârsta potrivită: de la 3 ani
Dimensiune articol: 19 x 4 x 26cm

Material: carton

Tip cutie: Setul vine într-o cutie minunată în formă de carte, ideal pentru depozitarea într-o bibliotecă sau pentru transport.

Producător: Janod

Greutate 0,5 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Janod Magneti’book Set cu piese magnetice Animale 30 magneți”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *