-20%

Snøgga Cybex Gold pentru scaune auto și cărucioare Soho Grey

Prețul inițial a fost: 500,00 lei.Prețul curent este: 400,00 lei.

Nu a fost niciodată atât de colorat să ieși cu copilul tău. Conceptul nostru de husă de iarnă CYBEX Snøgga permite să mențineți copilul la o temperatură a corpului confortabilă, în timp ce adăugați o notă personală căruciorului sau scaunului auto pentru copii.

Stoc epuizat

ComparăAdaugă la favorite
SKU: 4063846251223 Categorii: , ,

Nu a fost niciodată atât de colorat să ieși cu copilul tău. Conceptul nostru de husă de iarnă CYBEX Snøgga permite să mențineți copilul la o temperatură a corpului confortabilă, în timp ce adăugați o notă personală căruciorului sau scaunului auto pentru copii. Ajutând să-ți mențină copilul cald la temperaturi de până la -10˚C, Cybex Snøgga este o husă ușoară, compactă și este  concepută pentru o potrivire universală atât pentru cărucioare cât și pentru scaunele auto pentru copii. Din cele nouă culori disponibile, există întotdeauna o Snøgga care se potrivește stilului tău. Roz Magnolia Soho Gray Negru adânc Aur de toamnă Râul Albastru Bej clasic Albastru Nautic Galben muștar Verde kaki.

Proiectat pentru o potrivire universală pentru scaunele auto pentru copii: Husa compactă originală Snøgga poate fi plasată rapid și ușor în cărucior pentru a-ți menține copilul confortabil atunci când vremea se răcește.

Conceput penru o potrivire universală, Cybex Snøgga oferă personalizare compatibilitate excelentă: Husa Snøgga, de la Cybex vine în 9 culori îndrăznețe și este proiectată pentru potriviri universale atât pentru cărucioare cât și pentru scaune auto pentru copii, oferind o libertate excepțională de alegere și exprimare.

Ultra compact și ușor: Accesoriu esențial de călătorie, husa compactă Snøgga este foarte ușoară și se împachetează în în mini-săculeți pentru transport. Snøgga are 400 g și măsoară 23 cm pe 14 cm în pliul său compact.

Umplutură moale și caldă cu Thinsulate™: Umplutura inovatoare Thinsulate™ este rezistentă la umezeală și vă ajută să vă mențineți copilul confortabil la temperaturi de la -10˚C și mai mult.

Caracteristici produs

Dimensiune produs: 23cm x 14cm – compact.

Greutate: 400 g

Producător: Cybex

Greutate 1 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Snøgga Cybex Gold pentru scaune auto și cărucioare Soho Grey”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *