Trunki PERCY Mașina de poliție

339,00 lei

Percy Mașina de Poliție este pregătit să răspundă la apel și să plece într-o misiune urgentă! Special concepută pentru copiii cu spirit de aventură – așa că înșfacă conurile și pleacă în misiune, orașul este plin de răufăcători! Noul membru al familiei Trunki este albastru, cu roți negre decorate cu galben.

Stoc epuizat

ComparăAdaugă la favorite
SKU: 5055192203239 Categorie:

Vacanțele în familie tocmai au devenit mult mai interesante! Fie că este vorba de un weekend la bunici sau de o călătorie în jurul lumii, Trunki este tovarășul ideal. Spuneți “La revedere” oboselii cauzate de călătorie, lacrimilor și toanelor, cu ajutorul valizei premiate Trunki – prima valiză din lume care poate fi călărită de către copii.

Concepută special pentru cei mici, valiza Trunki:

 1. Învață copiii să fie responsabili pentru lucrușoarele lor, permițându-le să-și pregătească propriul bagaj,
 2. Evită durerile de picioare, copiii pot sta pe valiza când sunt obosiți și o pot călări când se plictisesc,
 3. Părinții își pot tracta copiii pe valiză, fără a trebui să-și întrerupă călătoria.

Sunt foarte potrivite pentru a fi luate ca bagaje de mână în avion, astfel încât copilul să nu fie plictisit în timpul zborului sau în cazul întârzierilor în aeroport. Concepută să fie ușoară și durabilă, valiza corespunde majorității regulamentelor liniilor aeriene cu privire la bagajul de mână, având un spațiu interior generos pentru jucării, jocuri, cărți și haine de schimb. Trunki este partenerul de călătorie perfect. Vă recomandăm să verificați regulamentul cu privire la bagajul de mână al companiei aeriene cu care urmează să zburați.

Toate valizele Trunki au compartimente și încuietori “secrete” pentru micile comori ale copiilor, au centuri de siguranță pentru ursuleții din interior, au barete exterioare multifuncționale și mânere utile și ușor de folosit atât de copii, cât și de părinți.

Valizele Trunki sunt prevăzute cu:

 • Baretă pentru tractare sau purtat pe umăr
 • 4 roți
 • Coarne de care se poate ține copilul
 • Încuietori cu cheie, în față și în spate
 • Mânere
 • Benzi elastice interioare pentru fixare
 • Buzunar interior
 • Garnitură din cauciuc moale, pentru a proteja micile degetele

Pentru copiii cu vârsta între 3 și 6 ani.

Dimensiuni: 46x21x31 cm

Greutate: 1,6 kg

Volum: 18 litri

Suportă o greutate maximă a utilizatorului de 50 kg.

AVERTISMENT! Nerecomandată copiilor sub 3 ani. Conține piese mici. Pericol de sufocare. Nu folosiți valiza în vecinătatea scărilor, scărilor rulante, platformelor pentru metrou și tren, piscinelor sau pe suprafețe înclinate. Nu folosiți valiza cu viteză. Valiza nu este prevăzută cu frâne.

AVERTISMENT PĂRINȚI! Informați-vă copilul asupra pericolelor de mai sus înaintea utilizării valizei. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.

Greutate 1,6 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Trunki PERCY Mașina de poliție”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *