Alegeri, alegeri…

Babyhub blog

Multe variante, extrem de multe. Unele mai mari, altele mai mici, unele negre, simple, altele viu colorate, unele pentru copiii mai mari, altele pentru prichindeii abia născuți.

Cărucioarele pentru copii sunt, în zilele noastre, un “must have” când devenim părinți. De unde să le luam? Păi se găsesc cam în orice magazin cu produse pentru copii. Toate sunt super faine, super lăudate. Deci care să fie modelul câștigător?

Din experiența părinților mai încercați, cele mai bune cărucioare sunt cele ergonomice, ușoare și cu un bun raport calitate/preț.

În final, căruciorul ales nu e atât despre bebe, cât e despre părinți, despre portbagajul mașinii, despre cât de multe etaje trebuie cărat pe scări, în brațe, despre purtat prin autobuze, trenuri sau avioane. Trebuie să fie alegerea perfectă pentru fiecare situație în parte.

Deci, dragi părinți, vă invit să vizitați magazinul BabyHub, din Iași, strada Lăpușneanu numărul 24 și să alegeți din modelele deja selectate cu grijă de echipa noastră. Știm că un stres în plus pentru noul statut de mămică sau de tătic nu este binevenit.

Până atunci, vă las aici informații despre doar unul dintre modelele pe care le avem astăzi pe stoc, în magazin.

Cumpărături plăcute și voie bună! 🙂

Faceți cunoștință cu noul cărucior YOYO² cu pachetul 6+ peppermint. La fel de practic ca predecesorul său YOYO, căruciorul YOYO² se adaptează nevoilor tale și se transformă în cel mai ingenios și compact cărucior pentru a-ți face viața mai ușoară.

Descoperă lumea prin ochii copilului tău! Căruciorul YOYO² cu pachetul de culoare 6+ permite copilului tău să descopere lumea, orientat spre sensul de mers, după ce a împlinit vârsta de 6 luni.

Robust și super manevrabil, căruciorul sport YOYO² cu pachetul său de 6+ crește împreună cu copilul dvs. Pur și simplu schimbați pachetul de scoică sau nou-născut cu pachetul de 6+ culori.

Un cărucior conceput să dureze, YOYO² este extrem de puternic și ușor datorită materialelor sale de înaltă calitate. Cu aliajul său de aluminiu, oțelul inoxidabil și materialele plastice tehnice armate cu fibră de sticlă, căruciorul dvs. va dura câteva generații. Produs de ultimă generație, căruciorul dvs. YOYO² este în principal asamblat cu șuruburi, ușor demontabil, reparabil sau reciclabil.