Al doilea copil…

blog thumbnail 4

Da. Este adevărat. Mai vine unul. Niciun motiv de panică, însă. Se zice că al doilea oricum crește singur. Sau îl crește fretele/sora mai mare. Oricum ar fi, va fi floare la ureche. După câte am îndurat de la primul copil, acum suntem cu adevărat profesioniști. Atât de profesioniști, că am putea să scriem o carte, sau măcar să ne facem un blog despre parenting. Am trecut prin toate fazele și, dacă nici noi nu putem zice că suntem experți în creșterea copiilor și educație, cine poate?

Să revenim cu picioarele pe pământ… Acum, mai în glumă, mai în serios, avem totuși de pregătit unele lucruri până la marea întâlnire. Cum ar fi camera, hăinuțele, căruciorul, scaunul auto.

Aici, chiar și părinții experți au nevoie de unele sfaturi. Stiați că, de exemplu există cărucioare duble, pentru ambii copii? Exact. Și pentru cel mare și pentru cel nou născut. Pe același cadru.

Și da, puteți să îl vedeți, probați și, de ce nu, cumpărați. Dacă vă place, binențeles.

Vă prezint noul cărucior YOYO 2 Connect. Simplitate la puterea a doua! Creștem împreună, visăm împreună, vedem lumea împreună. Poartă-ți copiii alături și bucură-te alături de ei de cele mai mici descoperiri.

Veniți în magazinul nostru, din Iași, strada Lăpușneanu, numărul 24, și puteți viziona și încerca modelele pe care le avem pe stoc. Echipa noastră abia așteaptă să vi le prezinte.

Până atunci, toate cele bune și zile cu soare! 🙂