Little Dutch slipi pentru înot cu volănașe pentru fetițe Little Pink Flowers

80,00 lei

Hai să mergem la plajă! Tot ce ai nevoie este acești slipi drăguți din colecția Pink Flower de la Little Dutch și micuța ta este gata de aventură.

Hai să mergem la plajă! Tot ce ai nevoie este acești slipi drăguți din colecția Pink Flower de la Little Dutch și micuța ta este gata de aventură. Materialul confortabil, elastic, din poliester reciclat va permite fetiței tale să se joace în nisip și să se distreze în apă, cu stil. Țesătura de culoare roz deschis este decorată cu minunatul design floral al Little Pink Flowers. Volanul de pe talie îl face și mai adorabil. Disponibil în mărimile 62/68, 74/80, 86/92 și 98/104.

Împreună cu un prosop și un articol de plajă gonflabil, ai toate elementele esențiale de plajă de care ai nevoie. Nu uita să folosești întotdeauna loțiuni de protecție solară pentru a-ți proteja micuțul

Caracteristici produs

Material: 85% poliester reciclat, 15% elastan

Recomandări de întreținere: Se spală la mașina de spălat la 30 de grade, ciclu delicat. Nu călcați. Nu curățați chimic. A nu se folosi înălbitor. Nu este potrivit pentru uscător de rufe.

Producător: Little Dutch

Greutate0,2 kg
Marime

74/80, 86/92, 98/104