-10%

MeowBaby Platformă ajutătoare pentru copii Scandi White

Prețul inițial a fost: 745,00 lei.Prețul curent este: 670,50 lei.

Platforma ajutătoare pentru copii semnată MeowBaby are un designul scandinav minimalist și este nu numai un instrument practic, ci și o completare estetică a echipamentului dumneavoastră de bucătărie.

Stoc epuizat

ComparăAdaugă la favorite
SKU: 3191752828 Categorie:

Angajați-vă copiii în activități simple de bucătărie și împărtășiți cu ei secretele gătitului. Ajutorul nostru din lemn, platforma ajutătoare marca MeowBaby va permite copilului dumneavoastră să ajungă în siguranță și cu ușurință pe blatul din bucătărie. Reglarea pe înălțime în trei trepte înseamnă că această piesă de mobilier poate rămâne în bucătărie pentru mulți ani. Cea mai înaltă platformă poate fi folosită de copiii mici care tocmai au învățat cum să stea singuri, în timp ce cel mai de jos nivel este potrivit pentru copiii mai mari până când aceștia cresc din ea. Înălțimea platformei poate fi reglată în 3 variante (20cm, 30cm sau 40cm de la suprafața podelei), reglarea înălțimii nu necesită echipament sau forță – tot ce trebuie să faceți este să mutați platforma pe placa dorită.

Ajutorul nostru de bucătărie garantează bucuria reciprocă în activitățile de zi cu zi. Acum nu mai trebuie să mutați un scaun pe blat sau să vă așezați copilul pe masă! Asigură-te că copilul tău este în siguranță în timp ce gătește împreună și întărește-i sentimentul de independență.

Acest ajutor de bucătărie stabil este realizat dintr-un placaj de mesteacăn rezistent la umiditate și la abraziune acoperit pe ambele părți cu un strat de melamină. Simplitatea părților netede albe și marginile vizibile din lemn vă amintesc de minimalismul scandinav. 

Caracteristici produs

Dimensiune produs: înălțime totală/ lățime/ adâncimea treptei: 90 x 39 x 52cm

Sarcina maximă admisă: până la 200 kg

Material: placaj de mesteacan acoperit cu lac alb, rezistent la substanțe chimice și sigur din punct de vedere mecanic.

Producător: MeowBaby

Greutate 7 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „MeowBaby Platformă ajutătoare pentru copii Scandi White”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *