Scoica Cybex Platinum

8 of 8 items

Filter
 • 523000244
 • 523000256
 • 523000232
 • 523000238
 • 523000220
 • 523001302

  Stoc epuizat

 • 523000250

  Stoc epuizat

 • 523000226

  Stoc epuizat

Se încarcă produse...

Ați vizualizat toate produsele

Cuprins:
1. Ce sunt scoicile Cybex Platinum si care sunt caracteristicile acestora?
2. Care sunt cerintele si standardele de siguranta pe care scoicile Cybex Platinum le indeplinesc?
3. In ce moduri se diferentiaza scoicile Cybex Platinum de alte modele de scoici auto?
4. Cum verificam compatibilitatea scoicilor Cybex Platinum cu autovehicului nostru?
5. Cum ne asiguram ca am ales un model potrivit pentru nevoile copilului nostru?
6. Cum instalam in mod corect scoica pentru a asigura confort si siguranta pe parcursul calotoriilor?
7. Pana la ce varsta sunt recomandate Scoicile auto Cybex Platinum?
8. Care este greutatea maxima suportata de scoicile Cybex Platinum?
9. Care sunt cele mai bune practici atunci cand vine vorba de intretinerea scoicilor Cybex Platinum?
10. Care sunt accesoriile compatibile cu scoicile auto Cybex Platinum?
11. Ce fel de scoici Cybex Platinum gasesti in gama noastra?

Ce sunt scoicile Cybex Platinum si care sunt caracteristicile acestora ?

Scoicile auto Cybex Platinum sunt cunoscute pentru designul lor inovator, siguranța ridicată și confortul oferit copiilor.

Acestea sunt concepute pentru a proteja copilul în timpul călătoriilor cu mașina, respectând cele mai recente standarde de siguranță și oferind în același timp confort și funcționalitate.

Caracteristicile tipice ale scaunelor auto Cybex Platinum includ:

Tehnologia de protecție în caz de impact lateral:

Scaunele auto Cybex Platinum sunt echipate cu tehnologii avansate pentru a absorbi și dispersa forța unui impact lateral, protejând astfel copilul în timpul unui accident.

Sistem de centură reglabil:

Aceste scaune auto sunt proiectate cu centuri de siguranță reglabile pentru a se potrivi cât mai bine copilului pe măsură ce acesta crește.

Materiale de calitate și design ergonomic:

Cybex Platinum utilizează materiale de înaltă calitate și oferă un design ergonomic pentru a asigura confortul și siguranța maximă a copilului în timpul călătoriilor lungi.

Opțiuni de instalare flexibile:

Scaunele auto Cybex Platinum sunt proiectate pentru a fi ușor de instalat în mașină, oferind în același timp opțiuni flexibile pentru a se potrivi cu diferite modele de mașini și cerințele de instalare.

Este important să verificați specificațiile și caracteristicile individuale ale fiecărui model Cybex Platinum înainte de achiziție, deoarece acestea pot varia în funcție de produsul specific.

Care sunt cerintele si standardele de siguranta pe care scoicile Cybex Platinum le indeplinesc ?

Reglementările europene ECE R44/04 sau ECE R129 (i-Size): Acestea sunt standardele europene care reglementează construcția și testarea scaunelor auto pentru copii.

Scaunele auto Cybex Platinum sunt proiectate pentru a îndeplini aceste standarde sau chiar a le depăși, pentru a asigura protecția optimă a copilului în timpul călătoriilor cu mașina.

Testele de impact:

Cybex efectuează teste riguroase de impact pentru a evalua performanța scaunelor auto în situații de accident.

Aceste teste includ impact frontal, lateral și din spate, pentru a asigura că scaunul oferă protecție adecvată în diverse scenarii.

Tehnologii inovatoare de siguranță:

Cybex Platinum utilizează tehnologii avansate pentru a îmbunătăți siguranța, cum ar fi tehnologia Linear Side-impact Protection (L.S.P.), care ajută la absorbția și dispersarea forței în caz de impact lateral.

Studiile de ergonomie și confort:

În plus față de siguranță, Cybex Platinum se concentrează și pe confortul copilului.

Scaunele sunt proiectate ergonomic pentru a oferi suport adecvat și confort pe durata călătoriilor lungi.

Testele de materiale și calitate:

Materialele utilizate în fabricarea scaunelor auto Cybex Platinum sunt supuse unor teste riguroase pentru a asigura calitatea și durabilitatea acestora în timp.

Este important să verificați specificațiile și certificările individuale ale fiecărui model Cybex Platinum pentru a vă asigura că îndeplinește cerințele și standardele de siguranță relevante pentru țara dumneavoastră sau regiunea în care intenționați să utilizați scaunul auto.

In ce moduri se diferentiaza scoicile Cybex Platinum de alte modele de scoici auto ?

Scoicile auto Cybex Platinum se diferențiază de alte modele de scoici auto prin următoarele caracteristici și inovații:

Tehnologii avansate de siguranță:

Cybex Platinum integrează tehnologii avansate de siguranță, cum ar fi tehnologia Linear Side-impact Protection (L.S.P.) pentru a absorbi și dispersa forța impactului lateral.

Această tehnologie oferă un nivel suplimentar de protecție în caz de accidente rutiere.

Design ergonomic și confortabil:

Scaunele auto Cybex Platinum sunt proiectate ergonomic pentru a oferi suport optim pentru corpul copilului și pentru a asigura un nivel ridicat de confort pe durata călătoriilor lungi.

Opțiuni flexibile de instalare și utilizare:

Cybex Platinum oferă opțiuni flexibile de instalare și utilizare, adaptându-se la diferitele nevoi ale familiilor și la diferitele modele de mașini.

Acestea pot fi instalate folosind sistemul de centuri de siguranță ale mașinii sau cu ajutorul bazelor isofix pentru o instalare mai ușoară și mai sigură.

Materiale de înaltă calitate și design modern:

Scaunele auto Cybex Platinum sunt fabricate folosind materiale de înaltă calitate și sunt disponibile într-o varietate de culori și modele elegante, adaptate preferințelor estetice ale părinților.

Compatibilitate cu alte produse Cybex:

Cybex Platinum poate fi integrat cu alte produse din gama Cybex, precum cărucioarele și scaunele de masă, oferind o experiență completă și integrată pentru îngrijirea și siguranța copilului.

Testare și certificare riguroasă:

Cybex se angajează să ofere produse de cea mai înaltă calitate și să respecte cele mai riguroase standarde de siguranță, ceea ce asigură că scoicile auto Cybex Platinum sunt printre cele mai sigure și mai fiabile disponibile pe piață.

În ansamblu, scoicile auto Cybex Platinum se evidențiază prin combinarea tehnologiilor avansate de siguranță, designului ergonomic și confortabil, precum și calității și durabilității materialelor, oferind astfel părinților încrederea că copiii lor sunt în siguranță în timpul călătoriilor cu mașina.

Cum verificam compatibilitatea scoicilor Cybex Platinum cu autovehicului nostru ?

Pentru a verifica compatibilitatea scoicilor auto Cybex Platinum cu autovehiculul dumneavoastră, urmați acești pași:

Consultați manualul de utilizare al autovehiculului:

Manualul de utilizare al autovehiculului ar trebui să conțină informații despre tipurile de sisteme de reținere a copiilor care sunt compatibile cu vehiculul dumneavoastră.

Acest lucru vă poate oferi o idee despre tipurile de scoici auto care pot fi instalate în mod sigur în mașina dumneavoastră.

Verificați specificațiile și dimensiunile scaunului auto Cybex Platinum:

Consultați specificațiile și dimensiunile scaunului auto Cybex Platinum pentru a vă asigura că se potrivesc în spațiul disponibil din autovehiculul dumneavoastră.

Acest lucru poate include măsurarea locului de instalare potențial pentru a verifica dacă scaunul se potrivește corect și în siguranță.

Cereți sfatul unui specialist:

Dacă aveți îndoieli sau nelămuriri cu privire la compatibilitatea scaunului auto Cybex Platinum cu autovehiculul dumneavoastră, puteți cere sfatul unui specialist în siguranța copilului sau al unui reprezentant autorizat Cybex.

Aceștia vă pot oferi informații și recomandări personalizate pentru situația dumneavoastră specifică.

Asigurați-vă întotdeauna că scaunul auto este instalat corect și conform instrucțiunilor producătorului pentru a asigura siguranța maximă a copilului dumneavoastră în timpul călătoriilor cu mașina.

Cum ne asiguram ca am ales un model potrivit pentru nevoile copilului nostru ?

Pentru a vă asigura că ați ales un model potrivit de scoică auto pentru nevoile copilului dumneavoastră, urmați acești pași:

Cercetați și comparați:

Începeți prin a cerceta diferitele modele de scoici auto disponibile pe piață.

Luați în considerare caracteristicile, specificațiile și recenziile acestora pentru a înțelege care sunt opțiunile disponibile și care ar putea fi cele mai potrivite pentru nevoile copilului dumneavoastră.

Analizați nevoile copilului:

Luați în considerare vârsta, greutatea și înălțimea copilului dumneavoastră.

Asigurați-vă că alegeți o scoică auto care este potrivită pentru dimensiunile și greutatea copilului dumneavoastră.

De asemenea, gândiți-vă la preferințele și confortul copilului în timpul călătoriilor.

Testați produsul înainte de achiziție (dacă este posibil):

Dacă este posibil, mergeți la un magazin specializat în produse pentru copii și testați diferitele modele de scoici auto.

Luați în considerare confortul, susținerea și siguranța oferite de fiecare model înainte de a lua o decizie.

Consultati un specialist în siguranța copilului:

Dacă sunteți nesigur cu privire la alegerea unei scoici auto, puteți solicita sfatul unui specialist în siguranța copilului sau al unui reprezentant autorizat al producătorului.

Aceștia vă pot oferi informații și recomandări personalizate în funcție de nevoile specifice ale copilului dumneavoastră.

Verificați certificările de siguranță și recenziile:

Asigurați-vă că scoica auto pe care o alegeți respectă cele mai recente standarde de siguranță și este bine recenzată de către alți părinți sau organizații specializate în testarea produselor pentru copii.

Asigurați-vă că este compatibilă cu autovehiculul dumneavoastră:

Verificați compatibilitatea scoicii auto alese cu autovehiculul dumneavoastră, asigurându-vă că aceasta poate fi instalată corect și în siguranță în mașina dumneavoastră.

Alegerea unei scoici auto potrivite pentru copilul dumneavoastră este esențială pentru siguranța și confortul acestuia în timpul călătoriilor cu mașina.

Asigurați-vă că luați în considerare toate aspectele relevante înainte de a face o achiziție.

Cum instalam in mod corect scoica pentru a asigura confort si siguranta pe parcursul calotoriilor ?

Pentru a instala corect o scoică auto și a asigura confortul și siguranța copilului pe parcursul călătoriilor, urmați aceste sfaturi:

Citirea instrucțiunilor de instalare:

Începeți prin a citi cu atenție manualul de utilizare al scaunului auto.

Acesta va oferi instrucțiuni detaliate și specifice pentru instalarea corectă a scaunului în mașină.

Urmăriți cu atenție fiecare pas și asigurați-vă că respectați toate recomandările producătorului.

Selectarea locului de instalare potrivit:

Alegeți locul de instalare potrivit pentru scoică auto în mașină.

De obicei, locurile din spate ale mașinii sunt cele mai sigure pentru instalarea scaunului auto, deoarece acestea sunt mai puțin expuse în caz de accident.

Asigurați-vă că scoica este instalată în sensul de mers al mașinii.

Fixarea scaunului în mod sigur:

Folosiți întotdeauna sistemul de fixare (centuri de siguranță ale mașinii sau sistemul isofix) pentru a fixa scaunul auto în mod sigur în mașină.

Asigurați-vă că centurile de siguranță sau fixările isofix sunt strânse în mod corespunzător și că scaunul este stabil și nu se mișcă în mod excesiv.

Ajustarea centurilor de siguranță sau a sistemului de reținere a copilului:

Asigurați-vă că centurile de siguranță sau sistemul de reținere a copilului sunt ajustate corect pentru dimensiunea și greutatea copilului dumneavoastră.

Acestea ar trebui să fie suficient de strânse pentru a preveni mișcarea excesivă a copilului în timpul călătoriilor, dar nu ar trebui să fie prea strânse pentru a provoca disconfort.

Poziționarea corectă a copilului în scoică:

Asigurați-vă că copilul este așezat în scaunul auto într-o poziție corectă și confortabilă.

Capul copilului ar trebui să fie susținut de către spătarul scaunului, iar centurile de siguranță ar trebui să fie poziționate corect peste umeri și peste șolduri conform instrucțiunilor producătorului.

Verificări periodice:

Verificați periodic instalarea și fixarea scaunului auto pentru a vă asigura că totul este în ordine și că nu există nicio slăbiciune sau problemă care ar putea compromite siguranța copilului dumneavoastră în timpul călătoriilor.

Consultarea unui specialist (dacă este necesar):

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la instalarea sau utilizarea corectă a scaunului auto, nu ezitați să solicitați sfatul unui specialist în siguranța copilului sau al unui reprezentant autorizat al producătorului.

Asigurându-vă că urmați cu atenție instrucțiunile de instalare și că verificați regulat fixarea și confortul copilului în scoică auto, puteți fi sigur că călătoriile cu mașina vor fi în condiții de siguranță și confort pentru copilul dumneavoastră.

Pana la ce varsta sunt recomandate Scoicile auto Cybex Platinum ?

Scoicile auto Cybex Platinum sunt disponibile într-o varietate de modele, iar recomandările pentru vârsta maximă a copilului pentru utilizarea acestora pot varia în funcție de specificațiile fiecărui model în parte.

În general, majoritatea scoicilor auto pot fi folosite pentru copiii de la naștere până la aproximativ 24 luni, în funcție de dimensiunile și specificațiile modelului respectiv.

Care este greutatea maxima suportata de scoicile Cybex Platinum ?

Greutatea maxima este de 13 kilograme.

Care sunt cele mai bune practici atunci cand vine vorba de intretinerea scoicilor Cybex Platinum ?

Întreținerea corectă a scoicilor auto Cybex Platinum este esențială pentru menținerea siguranței și funcționalității acestora pe termen lung.

Iată câteva dintre cele mai bune practici în acest sens:

Curățare regulată:

Curățați scoica auto în mod regulat pentru a îndepărta murdăria, petele și alte reziduuri.

Utilizați o lavetă moale și umedă împreună cu un detergent blând pentru a curăța suprafețele exterioare ale scaunului.

Evitați utilizarea produselor chimice agresive sau a abrazivilor care ar putea deteriora materialele scaunului.

Îndepărtarea husei pentru curățare:

Scoateți husele și insertul din scoică pentru a le curăța separat.

Urmați instrucțiunile producătorului pentru a spăla sau curăța husele în mașină sau manual.

Asigurați-vă că respectați condițiile de spălare și temperatura recomandate pentru a evita deteriorarea materialului.

Care sunt accesoriile compatibile cu scoicile auto Cybex Platinum ?

 • Baza isofix
 • Adaptoare pentru cărucior
 • Sensor Safe
 • Protectie de ploaie
 • Huse de protectie
 • Suport de pahar
 • Plasa de insecte
 • Snogga Mini 2

Ce fel de scoici Cybex Platinum gasesti in gama noastra ?

 • Cloud T PLUS
 • Cloud T Comfort