Snøgga Mini Cybex Gold pentru scoici auto și cărucioare Autumn Gold

400,00 lei

Nu a fost niciodată atât de colorat să ieși cu copilul tău. Conceptul nostru de husă de iarnă CYBEX Snøgga permite să mențineți bebelușul la o temperatură a corpului confortabilă, în timp ce adăugați o notă personală căruciorului sau scaunului auto pentru copii.

În stoc

Nu a fost niciodată atât de colorat să ieși cu copilul tău. Conceptul nostru de husă de iarnă CYBEX Snøgga permite să mențineți bebelușul la o temperatură a corpului confortabilă, în timp ce adăugați o notă personală căruciorului sau scaunului auto pentru copii. Ajutând să-ți mențină copilul cald la temperaturi de până la -10˚C, Snøgga Mini este o husă ușoară, compactă și este  concepută pentru o potrivire universală atât pentru cărucioare cât și pentru scaunele auto pentru copii. Din cele nouă culori disponibile, există întotdeauna o Snøgga care se potrivește stilului tău. Roz Magnolia Soho Gray Negru adânc Aur de toamnă Râul Albastru Bej clasic Albastru Nautic Galben muștar Verde kaki.

Proiectat pentru o potrivire universală pentru scaunele auto pentru copii: Verificări stricte de siguranță, inclusiv teste de impact, au făcut parte din dezvoltarea Snøgga Mini, asigurându-se că poate fi folosit în mașină cu încredere.

Conceput penru o potrivire universală, Snøgga Mini oferă personalizare compatibilitate excelentă: Husa Snøgga Mini vine în 9 culori îndrăznețe și este proiectată pentru potriviri universale atât pentru cărucioare cât și pentru scaune auto pentru copii, oferind o libertate excepțională de alegere și exprimare.

Ultra compact și ușor: Accesoriu esențial de călătorie, husa compactă Snøgga Mini este foarte ușoară și se împachetează în în mini-săculeți pentru transport. Snøgga Mini are 240 g și măsoară 20 cm pe 10 cm în pliul său compact.

Umplutură moale și caldă cu Thinsulate™: Umplutura inovatoare Thinsulate™ este rezistentă la umezeală și vă ajută să vă mențineți copilul confortabil la temperaturi de la -10˚C și mai mult.

Caracteristici produs

Dimensiune produs: 20cm x 10cm – compact.

Greutate: 240 g

Producător: Cybex

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Snøgga Mini Cybex Gold pentru scoici auto și cărucioare Autumn Gold”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *