Landou pentru căruciorul Babyzen YOYO² Olive

1.300,00 lei

Un adevărat pătuț în mișcare! Mobilitate și confort pentru tine și copilul tău cu landoul Babyzen YOYO² ginger.

Stoc epuizat

ComparăAdaugă la favorite
SKU: 3701244008698 Categorie:

Faceți cunoștință cu noul landou pentru căruciorul YOYO². La fel de practic ca predecesorul său YOYO, căruciorul YOYO² se adaptează nevoilor tale și se transformă în cel mai ingenios și compact cărucior pentru a-ți face viața mai ușoară.

Un adevărat pătuț în mișcare! Mobilitate și confort pentru tine și copilul tău!

Mai atrăgător vizual, mai practic și mai confortabil, noul cărucior YOYO² cu versiunea pentru nou născuți, este în același timp puternic și ușor datorită materialelor de calitate. Produs din aliaj de aluminiu, oțel inoxidabil și materiale plastice cu conținut de fibră de sticlă, căruciorul tău YOYO² va rezista pentru mai multe generații.

Mai mult, toate produsele și accesoriile care se potrivesc modelului YOYO² sunt compatibile și cu modelul anterior YOYO+.

Landoul YOYO2 este ușor și mereu atât de confortabil. Landoul YOYO se reglează pe cadrul YOYO² dintr-un singur clic, putând fi purtat și manual și așezat direct pe podea. Căruciorul YOYO² împreună cu landoul YOYO rămâne la fel de ușor manevrabil și flexibil. Un adevărat culcuș pentru copilul tău, landoul YOYO este poziționat deasupra cadrului căruciorului, astfel încât să poți fi aproape de bebelușul tău. Datorită faptului că este extrem de ușor, landoul poate fi purtat sau atașat pe cadru foarte simplu și fără a trezi copilul, în caz că acesta doarme, când tu vrei sa îl scoți la plimbare.

Mai mult, cadrul căruciorului poate fi închis și purtat pe umăr, iar landoul poate fi transportat în mână, ca un coș. Este modalitatea perfectă de a face tranziția între exterior și interior.

Cadrul căruciorului YOYO² se achiziționează separat!

Caracteristici produs:

Saltea specială dublă de 4.5 cm grosime, foarte confortabilă și care permite circulația aerului.

Landou și canopi bine ventilate.

Structura landoului este semi dură și asigură protecția picioarelor.

Extrem de ușor: landoul cântărește doar 3 kg.

Buzunare interioare pentru depozitare.

Textile anti-UV (UPF 50+) și impermeabile.

Producător: Babyzen

Greutate 3,4 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Landou pentru căruciorul Babyzen YOYO² Olive”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *