Cărucior Babyzen YOYO² pentru nou născuți cu cadru alb și pachet 0+ grey

3.000,00 lei

Prinde metroul, aleargă după autobuz, urcă-te în taxi sau zboară în celălalt capăt al lumii! Nu există un cărucior mai confortabil decât Babyzen YOYO² cu pachetul pentru nou născuți 0+ grey.

Stoc epuizat

ComparăAdaugă la favorite

Faceți cunoștință cu noul cărucior YOYO². La fel de practic ca predecesorul său YOYO, căruciorul YOYO² cu pachet pentru nou născuți 0+ peppermint se adaptează nevoilor tale și se transformă în cel mai ingenios și compact cărucior pentru a-ți face viața mai ușoară.

Urează-i bun venit oferindu-i cel mai primitor culcuș!

Mai atrăgator vizual, mai practic și mai confortabil, noul cărucior YOYO2 cu versiunea pentru nou născuți, este în același timp puternic și ușor datorita materialelor de calitate. Produs din aliaj de aluminiu, oțel inoxidabil și materiale plastice cu conținut de fibră de sticlă, caruciorul tău YOYO2 va rezista pentru mai multe generații.

Mai mult, toate produsele și accesoriile care se potrivesc modelului YOYO² sunt compatibile și cu modelul anterior YOYO+.

Căruciorul YOYO² cu pachetul pentru nou-născuți este pliabil până la dimensiunile bagajului de cabină de avion. Pentru părinții care trebuie să își plieze căruciorul acasă, să urce într-un autobuz, să ia un tren sau un avion, căruciorul YOYO² cu pachetul pentru nou-născuți se potrivește aproape oriunde, se pliază și se desfășoară într-un moment și poate fi purtat peste umăr ca o geantă. Conceput special pentru a purta nou-născuții, căruciorul sport YOYO² cu pachetul pentru nou-născuți se pliază și se desfășoară dintr-un singur element

Caracteristici produs

Foarte ușor pentru un cărucior, cu o greutate de la 6.2 kg până la 6.6 kg. Cureaua pentru încheietura mâinii oferă mai multă siguranță. Mânerul îmbrăcat în piele ecologică este moale și plăcut la atingere. Centură de fixare în 5 puncte. Saltea confortabilă de 2,5 cm, complet plană. Suport pentru cap și protecție pentru piciorușe. Glugă pop-up cu două poziții de deschidere diferite. Țesătură hidrofugă anti-UV (UPF 50+). Suspensie din elastomer Hytrel®, tehnologie unică. Scoica suportă până la 5 kg. Pliat respectă dimensiunile bagajului de cabină: 52 x 44 x 18 cm.

* Cu toate acestea, standardele pentru bagajele de masă pot varia în funcție de compania aeriană și, prin urmare, vă recomandăm să consultați compania aeriană aleasă înainte de a călători.

Greutate 6 kg
Dimensiuni 52 × 44 × 18 cm
Cadru

Alb

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cărucior Babyzen YOYO² pentru nou născuți cu cadru alb și pachet 0+ grey”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like
  • Babyzen YOYO cadru alb
    Babyzen YOYO cadru alb
  • Babyzen YOYO pachet 0+ grey