Cybex Gold Solution S2 i-fix scaun auto pentru copii Lava Grey

1.000,00 lei

Scaunul auto Solution S2 i-Fix de la Cybex Gold crește odată cu copilul dvs. de la trei la doisprezece ani, oferind potrivirea perfectă la fiecare pas.

În stoc

ComparăAdaugă la favorite
SKU: 4063846310364 Categorii: ,

Un scaun auto care este la fel de flexibil pe cât trebuie să fie părinții.

Scaunul auto Solution S2 i-Fix de la Cybex Gold crește odată cu copilul dvs. de la trei la doisprezece ani, oferind potrivirea perfectă la fiecare pas.

Tetiera reclinabilă brevetată: Tetiera reclinabilă brevetată ajută la prevenirea căderii capului copilului în față în timp ce doarme. Menținerea capului în această poziție înseamnă că, în cazul unui impact lateral, copilul va fi protejat de protecțiile pentru cap și umeri ale scaunului.

Protecție liniară avansată: Protecția liniară avansată la impact lateral este gata de utilizare de la început, fără a fi necesară o instalare suplimentară. În combinație cu carcasa care absoarbe energie, poate reduce forța unui impact lateral cu aproximativ 25%.

Reglare pe înălțime în 12 poziții: Reglarea pe înălțime cu 12 poziții permite scaunului să crească cu copilul dvs. de la trei până la doisprezece ani. Copiii cresc mult în această perioadă. Reglarea ușoară cu o singură mână vă permite să adaptați scaunul pentru a ține pasul.

Sistem de ventilație integrat: Sistemul de ventilație integrat permite fluxului de aer de răcire să circule prin scaunul auto. Acest lucru previne acumularea de căldură și asigură o temperatură confortabilă a scaunului chiar și în zilele caniculare.

Sistem isofix: Isofix vă ajută să instalați corect scaunul auto în vehicul. Configurarea este simplă, cu atașare rapidă cu un singur clic. Indicatoarele ușor de verificat confirmă când scaunul este instalat, astfel încât să puteți continua și să vă asigurați copilul cu centura în 3 puncte a vehiculului.

Pernă de scaun foarte lată și adâncă: Perna de scaun extra lată și adâncă face din scaunul copilului dumneavoastră cel mai confortabil loc din mașină – cu mult spațiu pentru copilul dumneavoastră în creștere.

Spătar reglabil: Spătarul reglabil permite scaunului auto să se potrivească perfect pe orice scaun al vehiculului. Pur și simplu reglați spătarul pentru a se potrivi perfect în mașina dvs.

Carcasă care absoarbe energie: Carcasa care absoarbe energie este concepută pentru a se flexa cu un impact și a canaliza forțele periculoase departe de copilul dumneavoastră.

Caracteristici produs

Specificații UN R129/03

Dimensiune produs: 40.5 x 54 x 62.5cm

Greutate produs: 6kg

Înălțime: 100 – 150cm

Greutate: de la 15kg la 50kg (de la aproximativ 3 ani la 12 ani)

Întreținere: Husele pot fi spălate la 30°

Producător: Cybex

Greutate 6,2 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cybex Gold Solution S2 i-fix scaun auto pentru copii Lava Grey”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *