Cybex Platinum cadru cărucior pentru copii e-Priam Matt

6.250,00 lei

Cadrul căruciorului e-Priam, din colecția Platinum, de la Cybex combină tehnologia electronică cu designul, servește drept bază pentru căruciorul tău e-Priam și este disponibil în patru culori elegante.

În stoc

Credit module tbi bank 3.4.0

351.57 Lei x 24 rate

ComparăAdaugă la favorite
SKU: 4063846135370 Categorie:

Cadrul căruciorului e-Priam, din colecția Platinum, de la Cybex combină tehnologia electronică cu designul, servește drept bază pentru căruciorul tău e-Priam și este disponibil în patru culori elegante. Puteți atașa una dintre cele patru opțiuni diferite la cadru, în funcție de vârsta copilului: Lux Carry Cot, Lite Cot, Scaun auto Cloud Z i-Size sau Priam Seat Pack. Toate produsele individuale trebuie achiziționate separat.

Primul cărucior electronic de la Cybex: Tehnologia inteligentă revoluționară se întâlnește cu designul luxos în e-Priam, primul cărucior electronic de la Cybex. Inteligent, intuitiv și excepțional de inovator, e-Priam vă permite să alunecați în sus și în jos dealuri cu ușurință și se adaptează inteligent terenurilor accidentate precum nisipul, pietrișul sau pietrișul. Experimentați senzația magică a unei încărcături grele făcute mai ușoare; a unei cărări stâncoase netezite; a unei urcări imposibile făcută dintr-o dată realizabilă.

Aplicația CYBEX e-Priam ușor de utilizat: Aplicația e-Priam deblochează funcții noi pentru cărucior electronic. Modul balansoar ajută copilul să adoarmă. Schimbați modul de asistență dacă aveți nevoie de mai multă putere. Și puteți verifica și starea bateriei și a firmware-ului.

Sistem de călătorie 4 în 1: Noul sistem de călătorie 4-în-1 al lui PRIAM îl face un partener de călătorie flexibil și confortabil. Cadrul variabil permite utilizarea diferitelor atașamente care oferă soluția potrivită pentru toate provocările unei vieți mobile. Pe lângă noul landou Lux Carry și landoul flexibl Lite, sitemul de călătorie Priam include și scaunele auto premiate Cybex. Pentru copiii mai mari, Priam poate fi folosit ca un cărucior sofisticat, cu o unitate de scaune care poate fi reglată pentru a fi orientată cu fața spre înainte sau cu fața la părinte.

Senzori: Senzorii din ghidon detectează modificări ale presiunii de împingere și tragere. Un algoritm inteligent folosește aceste informații pentru a calcula cantitatea optimă de suport de care aveți nevoie. Zonele sensibile de pe ghidon sunt indicate prin perforare și cusătură.

Baterie: Bateria oferă ePRIAM o autonomie de aprox. 8 – 45 km în funcție de sarcină și condiții. Bateria Litiu-ion poate fi încărcată în 3,5 ore (Starea de încărcare a bateriei Litiu-ion după 3,5 ore este de aproximativ 80%). Starea de încărcare poate fi verificată cu ușurință prin intermediul unui indicator LED pe puntea spate.

Motor: Două motoare electrice adaugă suport alimentat atunci când este necesar. Suficient de liniște pentru a permite copilului să doarmă neîntrerupt. Situate în spatele roților din spate, motoarele sunt atașate la fiecare capăt al punții din spate.

Pliere cu o singură mână: Se transformă într-un pachet compact de sine stătător.

Poziție întinsă plată, ergonomică: Datorită poziției complet întinsă a Priam, acesta poate fi folosit încă de la naștere.

Unitate de scaun reversibilă: Scaunul Priam Lux poate fi folosit cu fața către părinte sau cu fața în direcția de mers.

Coș de cumpărături foarte mare: Priam impresionează prin coșul său spațios și ușor accesibil, care poate fi extins dacă este necesar. Coșul oferă mult spațiu pentru excursii spontane și fără stres la cumpărături cu copilul dumneavoastră.

Suspensie integrală: Noua suspensie integrală a lui Priam asigură o călătorie ușoară, silențioasă și confortabilă pentru părinți și copil.

Scaun la înălțimea mesei: Înălțimea scaunului Priam este perfect aliniată cu înălțimea medie a mesei (80 cm), astfel încât să poată fi folosit în deplasare ca scaun mobil pentru copii în restaurante sau cafenele.

Caracteristici produs

Vârsta recomandată: de la naștere până la aprox. 4 ani

Greutate: max. greutatea copilului 22 kg

Dimensiuni desfășurat: Lungime 840 – 945 mm /Lățime 600 mm/ Înălțime mâner 990 – 1080 mm

Dimensiuni pliat: Lungime 950mm/ Lățime 600 mm/ Înălțime 365 mm

Greutate: 15,2 kg

Producător: Cybex

Greutate 15,2 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cybex Platinum cadru cărucior pentru copii e-Priam Matt”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *