Cybex Platinum cadru cărucior pentru copii Mios Rosegold și landou Mios Sepia Black

4.700,00 lei

Căruciorul Mios din colecția Platinum, de la Cybex împreună cu Landoul Mios Lux este ideal pentru bebeluși, de la naștere până la vârsta de șase luni. Pur și simplu faceți clic pe cadrul Mios și landoul dvs. este gata de funcționare. 

Prețul inițial a fost: 1.700,00 lei.Prețul curent este: 1.530,00 lei.

Stoc epuizat

ComparăAdaugă la favorite

Căruciorul Mios din colecția Paltinum, de la Cybex împreună cu  Landoul Mios Lux este ideal pentru bebeluși, de la naștere până la vârsta de șase luni. Pur și simplu faceți clic pe cadrul Mios și landoul dvs. este gata de funcționare. 

Căruciorul pentru copii Mios de la Cybex Platinum este reprezentantul noii generației de cărucioare, care a revoluționat industria prin combinarea elementelor de design atemporale cu noi funcții ce fac viața mai ușoară părinților îndeplinind cele mai înalte așteptări. O experiență de cărucior unică, funcționalitate ingenioasă și confort luxos.

Excelență la fiecare detaliu: Descoperiți noua generație a unui cărucior care îndeplinește cele mai înalte standarde de design, siguranță și funcționalitate.

Sistem de călătorie 4 în 1 :Un cadru, patru opțiuni de călătorie. Cadrul Mios este compatibil cu o unitate de scaun pentru cărucior, un scaun auto pentru copii și un landou. Sau adaugă un landou flexibil Lite pe scaunul căruciorului pentru a-ți purta copilul într-un mod confortabil.

Ușor și compact: Mobilitate urbană ușoară la maxim. Mios are toată funcționalitatea și confortul de lux de care aveți nevoie, rămânând în același timp impresionant de ușor și compact. Lățimea sa subțire de 50 cm îl face partenerul perfect pentru aglomerările urbane.

Saltea ce oferă respirabilitate: Interiorul este 100% bumbac iar saltea moale oferă confort maxim și un mediu sănătos pentru copilul dumneavoastră.

Vizor extensibil: vizorul extensibil oferă umbră suplimentară.

Protecție maximă: Copertina solară cu protecție solară UPF50+.

Ușurință la transport: Mâner de transport integrat în copertina de soare.

Butoane de memorie: Pentru a face clic cu ușurință pe cadrul și de pe cadrul Mios.

Vedere panoramică și vedere către cer: Fiecare din cele două ferestre poate fi deschisă și închisă individual, oferind o ventilare optimă și cea mai bună vedere panoramică.

Suspensie pentru toate roțile: Suspensia integrală a lui Mios asigură copilului o călătorie moale, silențioasă și confortabilă.

Design individual: Personalizați-vă căruciorul Priam în funcție de gusturile dumneavoastră. Combinați cadrul dorit cu o varietate mare de seat pack-uri (textilul pentru scaunul sport) și schimbați look-ul căruciorului oricând doriți. Cadrul căruciorului Mios poate fi asociat cu materialul textil ales pentru a crea un cărucior perfect.

Caracteristici produs

Vârsta recomandată: de la naștere până la 9Kg. (aprox. 6 luni).

Greutate: max. greutatea copilului 22 kg

Dimensiune produs: Lungime 830mm /Lățime 410 mm/ Înălțime 580mm

Recomandări de întreținere: Huse din material textil sunt lavabile la mașina de spălat la 30°

Greutate cadru plus landou: 14.4kg

Producător: Cybex

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cybex Platinum cadru cărucior pentru copii Mios Rosegold și landou Mios Sepia Black”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *