Cybex Platinum cadru cărucior pentru copii Priam Matt Black și landou Priam Lux Autumn Gold

6.250,00 lei

Căruciorul pentru copii Priam de la Cybex Platinum este reprezentantul noii generației de cărucioare, care a revoluționat industria prin combinarea elementelor de design atemporale cu noi funcții ce fac viața mai ușoară părinților îndeplinind cele mai înalte așteptări.

Stoc epuizat

ComparăAdaugă la favorite

Căruciorul pentru copii Priam de la Cybex Platinum este reprezentantul noii generației de cărucioare, care a revoluționat industria prin combinarea elementelor de design atemporale cu noi funcții ce fac viața mai ușoară părinților îndeplinind cele mai înalte așteptări. O experiență de cărucior unică, funcționalitate ingenioasă și confort luxos. Priam, o nouă generație, un design inconic pe roți!

Cadrul pentru căruciorul Priam, din colecția Platinum de la Cybex servește drept bază pentru căruciorul tău Priam și este disponibil în patru culori elegante. Puteți atașa la cadru una dintre cele patru opțiuni diferite, în funcție de vârsta copilului dvs.: pătuțul de transport Priam Lux, pătuțul Platinum Lite, scaunul auto Cloud Z i-Size sau pachetul de scaune Priam. Toate produsele individuale trebuie achiziționate separat pentru a vă personaliza Priam-ul în funcție de propriul stil.

Cadrul Priam Platinum este ușor, confecționat din aluminiu și este disponibil în patru variante diferite, cu finisaje individuale și culori selectate ale barei de protecție și ale mânerului.

Landoul Priam Lux, din colecția Paltinum, de la Cybex, este ideal pentru bebeluși, de la naștere până la vârsta de șase luni. Pur și simplu faceți clic pe landoul Priam și căruciorul dvs. este gata de funcționare.

Accesoriile căruciorului New Generation Priam Lux permit călătoriile sofisticate și confortabile în familie. Unitatea spațioasă se mândrește cu dimensiuni generoase și confort maxim.

Sistem de călătorie 4 în 1 :Un cadru, patru opțiuni de călătorie. Cadrul Priam este compatibil cu o unitate de scaun pentru cărucior, un scaun auto pentru copii și un landou. Sau adaugă un landou flexibil Lite pe scaunul căruciorului pentru a-ți purta copilul într-un mod confortabil.

Pliere cu o singură mână:  Aveți întotdeauna o mână liberă pentru a vă ține copilul. Funcții de înclinare și pliere care pot fi făcute cu o singură mână, astfel încât să puteți înclina scaunul sau să pliați căruciorul pentru a-l depozita, totul în timp ce țineți micuțul aproape.

Suspensie pentru toate roțile: Suspensia integrală a lui Priam asigură copilului o călătorie moale, silențioasă și confortabilă.

Coș de cumpărături extra mare:  Cybex Priam are un coș de cumpărături spațios și ușor accesibil, care poate fi pliat atunci când este necesar.

Saltea ce oferă respirabilitate: Interiorul este 100% bumbac iar saltea moale oferă confort maxim și un mediu sănătos pentru copilul dumneavoastră.

Vizor extensibil: vizorul extensibil oferă umbră suplimentară.

Protecție maximă: Copertina solară cu protecție solară UPF50+.

Ușurință la transport: Mâner de transport integrat în copertina de soare.

Buzunar frontal: Noul buzunar cu fermoar este un loc convenabil pentru depozitarea tuturor bunurilor părinților.

Contact mai apropiat: Folosind aceleași adaptoare pentru scaunul auto pentru bebeluși și landoul Priam Lux, acesta din urmă poate fi acum plasat într-o poziție mai înaltă pentru a asigura un contact mai strâns cu copilul dumneavoastră.

Butoane de memorie: Pentru a face clic cu ușurință pe cadrul și de pe cadrul Priam.

Vedere panoramică și vedere către cer: Fiecare din cele două ferestre poate fi deschisă și închisă individual, oferind o ventilare optimă și cea mai bună vedere panoramică.

Caracteristici produs

Vârsta recomandată: de la naștere până la 9Kg. (aprox. 6 luni).

Greutate: max. greutatea copilului 22 kg

Dimensiune produs: Lungime 875mm /Lățime 480 mm/ Înălțime 255-600mm

Recomandări de întreținere: Huse din material textil sunt lavabile la mașina de spălat la 30°

Greutate totală cadru + landou: 18.1kg

Producător: Cybex

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cybex Platinum cadru cărucior pentru copii Priam Matt Black și landou Priam Lux Autumn Gold”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *