Cybex Platinum Cloud T i-Size Plus scoică auto pentru copii Cozy Beige

1.400,00 lei

Noua scoică auto pentru copii Cloud T i-Size de la Cybex Platinum oferă călătorii confortabile și flexibile copilului dvs., atât în interiorul, cât și în afara mașinii, fiind partenerul perfect pentru fiecare pas al drumului.

Stoc epuizat

ComparăAdaugă la favorite

Ca parte a unui  sistem de călătorie, noul scaun Cloud T i-Size oferă o flexibilitate deplină, oferind o poziție ergonomică – poziție aproape complet întinsă. Cu ventilația sa integrală, scaunul auto pentru copii menține o temperatură constantă plăcută pe tot parcursul anotimpurilor. Adăugând atât confortului dvs. cat și al copilului, rotația la 180° vă permite să întoarceți scaunul auto pentru copii spre ușa mașinii ceea ce face accesul și coborârea din vehicul să devină o treabă fără efort.

Ergonomic și confortabil, oriunde ati merge: Cloud T i-Size dispune de o tehnologie inovatoare de înclinare care a stabilit noi standarde pentru confortul ergonomic. În combinație cu un cărucior, Cloud T i-Size poate fi înclinat complet într-o poziție întinsă, oferind confort ergonomic în deplasare.

Respirabilitate optimă: Cloud T i-Size rămâne confortabilă în orice anotimp datorită ventilației sale integrate oferind o temperatură constantă. Linia de țesături Plus are inserții de plasă pentru o circulație și mai bună a aerului și confort. Structura sa special concepută de plasă 3D îmbunătățește respirabilitatea de până la șase ori, asigurând confortul copilul dvs. oferind un mediu răcoros indiferent de vreme.

Rotire 180°: Când este utilizat împreună cu Base T, scaunul auto pentru copii Cloud T i-Size se poate roti cu ușurință către ușa mașinii, contribuind la o îmbarcare și coborâre fără efort.

O bază – două scaune: Baza T servește ca bază sigură pentru sistemul modular CYBEX T Line, oferind maxim de protecție și versatilitate. În plus, este o soluție de lungă durată care poate fi folosită în continuare cu CYBEX Sirona T i-Size pe măsură ce copilul dvs. crește.

Protecție solară completă: Capotina de soare XXL este realizată din țesătură UPF50+2, oferind o protecție excelentă împotriva soarelui, precum și protejarea copilului de vânt și de împrejurimile aglomerate.. Pentru zilele caniculare, capotina dispune acum de o nouă fereastră din plasă care nu numai că îmbunătățește ventilația aerului, ci și facilitează controlul copilului fără a o mișca.

Sistemul de Protecție liniară de impact lateral (Sistem L.S.P.): Este prezent și la Cloud T i-Size sporind siguranța în caz de accident. Împreună cu carcasa de absorbție a energiei scaunului, protecția laterală extinsă reduce forțele inițiale de impact cu până la 25%.

Călătorii în siguranță pentru cei mai mici: Cloud T i-Size vine cu un insert detașabil pentru nou-născuți, ce oferă acestora o poziție aproape complet întinsă. Insertul minimizează riscul de înclinare a capului spre înainte în timpul somnului, ceea ce poate duce la dificultăți de respirație. Pe măsură ce bebelușul tău crește, insertul pentru nou-născut poate fi îndepărtat odată ce micuțul tău depășește 60 cm.

Crește odată cu copilul: Tetiera reglabilă pe înălțime a scaunului Cloud T i-Size oferă 12 poziții diferite, permițând o potrivire personalizată și sigură pentru copilul dvs. aflat în creștere. Cu ghidajul integrat al hamului, ajustările pot fi făcute fără efort și în câteva secunde, asigurând în același timp că elementele de siguranță ale scaunului sunt poziționate corect.

Accesorii compatibile:

·      Baza T

·      Husă de vară

·      Parasolar pentru scoică

·      Plasă împotriva insectelor

·      Protecție de ploaie

·      Dispozitiv de monitorizare Cybex SensorSafe 4 în 1 pentru infants

·      Snøgga Mini 2

·      Platinum Footmuff Mini

Baza Isofix T Cybex se achiziționează separat!

Caracteristici produs:

·      UN R129/03

·      Vârsta recomandată: de la naștere până la aproximativ 24 luni, max. 13Kg

·      Dimensiunea recomandată: 45 cm – 87 cm

·      Dimensiune produs: Lungime/lățime/înălțime: 645 mm x 440 mm x 380 – 600 mm

·      Greutate produs: 4,5 Kg

·      Baze compatibile: Baza T, Baza Z2

·      Recomandări de întreținere: Husele din țesătură pot fi spălate la mașină de spălat la max. 30 °

Producător: Cybex

Greutate 4,5 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cybex Platinum Cloud T i-Size Plus scoică auto pentru copii Cozy Beige”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *