Cybex Platinum Sirona Zi i-Size scaun auto pentru copii Autumn Gold Plus

2.650,00 lei

Scaunul auto pentru copii Sirona Zi i-Size, de la Cybex Platinum este scaunul flexibil și confortabil conceput pentru copilul în creștere.

În stoc

SKU: 4063486017432 Categorii: ,

Scaunul auto pentru copii Sirona Zi i-Size, de la Cybex Platinum este scaunul flexibil și confortabil conceput pentru copilul în creștere. Părinții care vor siguranța maximă pentru copilul lor au nevoie de produse care sa se ridice la nivelul așteptărilor lor în fiecare zi. Cu Cybex Sirona Zi i-Size am stabilit câteva standarde în zona aceasta a protecției în cazul unui impact frontal și a impactului lateral, integrându-le totodată în acest scaun, mai bun decât toate versiunile de dinainte.

Sirona Zi i-Size este un nou scaun auto din colecția Cybex Z-Line ce poate fi rotit 360°. Face posibilă îmbarcarea ușoară a copilului pe partea portierei, fiind în același timp ușor de comutat între pozițiile rear-rear facing (cu spatele la sensul de mers) și forward-facing (cu fața la sensul de mers). Scaunul este extra ergonomic și datorită caracteristicilor precum tetiera ajustabilă pe 12 trepte de înălțime dar și celor 5 poziții de înclinare.

Mecanism de rotație ce include sistemul de Control al Direcției de Mers (D.D.C): Mecanismul de rotație 360° oferă posibilitatea de a așezași a scoate copilul în și din scaun foarte ușor solicitându-vă cat mai puțin mușchii spatelui. În plus de asta comutarea între rearward-facing și forward-facing se face ușor. Sistemul de Control al Direcției de Mers (D.D.C) previne folosirea greșită a poziției forward-facing înainte ca cel mic să împlinească 15 luni și să atingă o înălțime de 76cm.

Scaun auto ce poate fi folosit rear-facing: Un scaun auto orientat rear-facing reduce riscul rănirii în cazul unei coliziuni frontale cu mai mult de 80% comparativ cu un scaun auto pentru copii orientat forward-facing. Testele arată că forța unui impact frontal este distribuită pe o suprafață mai mare. Cybex recomandă călătoria cu scaunul auto orientat rear facing pentru copiii până la 105 cm, aproximativ 4 ani.

Sistem Liniar de Protecție la Impact Lateral (L.S.P) integrat: sistemul L.S.P integrat al scaunului Sirona Zi i-Size oferă o siguranță crescută în cazul unui impact lateral. Împreună cu carcasa din material ce absoarbe energia impactului, sistemul L.S.P reduce forța impactului lateral cu 25%.

Rotire și ajustare a înclinării cu o singură mână: Sistemul smart de rotire și ajustare a înclinării cu o singură mână va permite să aveți una din mâini liberă atunci când faceți ajustări scaunului. Sirona Zi i-Size oferă 5 poziții de înclinare când este orientat cu fața la sensul de mers și 3 poziții de înclinare atunci când este orientat cu spatele la sensul de mers. Toate acestea contribuie la un somn și o călătorie confortabile.

Tetiera ajustabilă în înălțime: Tetiera ajustabilă oferă 12 poziții pentru o ajustare personalizată pe măsură ce copilul dumneavoastră crește.

Energy Reduction Technology (ER-Tech): Tehnologia de Reducere a Energiei a scaunului Sirona Zi i-Size oferă o siguranță crescută pentru copilul dumneavoastră atunci când utilizați scaunul forward-facing (cu fața la sensul de mers) în cazul unui impact frontal. “ER-Tech” reduce forțele ce acționează asupra gâtului copilului în timpul unui impact frontal, cu mai mult de 20%, comparativ cu alte sisteme de centuri în 5 puncte.

Instalare cu ISOFIX în două clickuri: O instalare simplă cu sistem ISOFIX ce necesită doar două clickuri ce va garanta o siguranță crescută. Folosit împreună cu Baza Z, scaunul auto este asigurat în mașină cu ajutorul sistemului ISOFIX și nu necesită o prindere cu centura. Un martor de instalare previne o posibilă utilizare necorespunzătoare.

Sistem modular – O bază, Două scaune auto: Flexibilitate – ca parte a sistemului Modular Z-Line, Sirona Zi i-Size și Cloud Z i-Size se potrivesc ambele pe Baza Z pentru o călătorie continuă în siguranță de la naștere până la 105 cm, aproximativ 4 ani.

Sistem de centuri în 5 puncte: Asigurați-vă copilul în scaunul auto Sirona Zi i-Size cu ușurință, mulțumită sistemului de centuri în 5 puncte.

Carcasa ce absoarbe energia unui impact: Carcasa scaunului auto Sirona Zi i-Size absoarbe forța unui impact protejând copilul.

Suport centuri: Suportul magnetic de centuri va ajuta să introduceți și să scoateți copilul în și din scaun cu ușurință.

Caracteristici produs

Vârsta recomandată: de la naștere până la 4 ani, aproximativ 18Kg

Dimensiunea recomandată: 45cm – 105cm

Dimensiune produs: Lungime/lățime/înălțime: 715/430/670mm

Greutate produs: 15Kg

Recomandări de întreținere: Husele din țesătură pot fi spălate la mașină de spălat la 30 °

Producător: Cybex

 

Greutate 14 kg
Dimensiuni 71 × 44 × 64 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cybex Platinum Sirona Zi i-Size scaun auto pentru copii Autumn Gold Plus”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *