Jucării ecologice, materiale naturale

blog everyday plastic 2

Plasticul e peste tot. În toate lucrurile. Sau, oricum, în aproape toate. Obiecte de mobilier, haine, jucării, tacâmuri, pungi, mai nou – măști de față. Peste tot, pe unde întorci capul, plasticul îți sare în ochi. A ajuns și în mări și oceane, de parcă animalele acvatice ar avea nevoie de măști sau farfurii de unică folosință.

Degeaba tot trâmbițează televizorul știrile despre poluare, despre distrugerea pădurilor, despre catastrofe naturale. DEGEABA. Și el e tot din plastic!

Dar partea frumoasă e că avem, cât de cât, unele alternative. Cum sunt cărțile în locul televizorului, cum sunt jucăriile din lemn ecologic în locul jucăriilor din plastic, cum sunt sticlele refolosibile în loc de peturile de la supermarket, cum sunt hainele din materiele naturale în locul celor sintetice. Avem soluții! Măcar pentru o parte din lucrurile de zi cu zi.

La magazinul nostru, BabyHub, din Iași, strada Lăpușneanu, numărul 24, noi ținem cont de toate aceste detalii. Aici veți găsi jucării din lemn, vopsite cu vopsele ecologice, jucării din materiale textile, moi și plăcute la atingere, hăinuțe pentru cei mici din materiale naturale cusute cu dragoste și dăruire, lucrușoare minunate care fac viața mai frumoasă, fără să distrugă mediul înconjurător.

Haideți că nu e chiar așa de grav! Uneori ne ia valul!

Toate bune și zile frumoase! 🙂