Janod Magneti’book Set cu piese magnetice Cosmos 52 magneți

100,00 lei

Ai descoperit deja Magneti’books de la Janod? Aceste cărți magnetice portabile și educaționale sunt îndrăgite atât de tineri, cât și de bătrâni!

Stoc epuizat

Ai descoperit deja Magneti’books de la Janod? Aceste cărți magnetice portabile și educaționale sunt îndrăgite atât de tineri, cât și de bătrâni! Deci, cum funcționează? Această cutie magnetică include o mulțime de articole magnetice diferite pe care copiii le pot pune împreună, în funcție de șabloane sau în orice fel le place!

Acest joc de carton le va permite copiilor de la 3 ani și peste să descopere misterele universului nostru și planetelor cu cei 52 de magneți și 18 cărți. În interior, puteți utiliza tabla magnetică pentru a construi o imagine a vehiculului spațial afișat pe fiecare card folosind magneții furnizați.

Toate piesele magnetice sunt complet interschimbabile, astfel încât copiii să se distreze ore întregi venind cu tot felul de poze nebunești! Ajută copiii să-și dezvolte imaginația și abilitățile motorii fine. Acest produs este fabricat din material certificat FSC® și alt material controlat

Caraceristici produs

Vârsta potrivită: de la 3 ani
Dimensiune articol: 19 x 4 x 26cm

Material: carton

Tip cutie: Set cutie minunat în formă de carte, ideal pentru depozitarea într-o bibliotecă sau pentru transport

Producător: Janod

Greutate 0,5 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Janod Magneti’book Set cu piese magnetice Cosmos 52 magneți”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *