Janod Magneti’book Set cu piese magnetice Personaje din povești 30 magneți

100,00 lei

Ai descoperit deja Magneti’books de la Janod? Aceste cărți magnetice portabile și educaționale sunt îndrăgite atât de tineri, cât și de bătrâni!

Stoc epuizat

ComparăAdaugă la favorite
SKU: 3700217325886 Categorie:

Ai descoperit deja Magneti’books de la Janod? Aceste cărți magnetice portabile și educaționale sunt îndrăgite atât de tineri, cât și de bătrâni! Deci, cum funcționează? Această cutie magnetică include o mulțime de articole magnetice diferite pe care copiii le pot pune împreună, în funcție de șabloane sau în orice fel le place!

Acest joc cu piesele sale de carton îi va transporta pe copiii de la 3 ani și peste în regate de basme, cu cele 30 de părți magnetice și 10 cărți șablon. În interior, puteți folosi tabla magnetică pentru a construi scenele de basm prezentate pe carduri folosind magneții furnizați.

Toate piesele magnetice sunt complet interschimbabile, astfel încât copiii să se distreze ore întregi venind cu tot felul de personaje nebune! Ajută copiii să-și dezvolte imaginația și abilitățile motorii fine. Acest produs este fabricat din material certificat FSC® și alt material controlat

Caraceristici produs

Vârsta potrivită: de la 3 ani
Dimensiune articol: 19 x 4 x 26cm

Material: carton

Tip cutie: Set cutie minunat în formă de carte, ideal pentru depozitarea într-o bibliotecă sau pentru transport

Producător: Janod

Greutate 0,5 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Janod Magneti’book Set cu piese magnetice Personaje din povești 30 magneți”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *