Janod Magneti’book Set cu piese magnetice Învață să spui ora 75 magneți

100,00 lei

Ai descoperit deja Magneti’books de la Janod? Aceste cărți magnetice portabile și educaționale sunt îndrăgite atât de tineri, cât și de bătrâni!

Stoc epuizat

Ai descoperit deja Magneti’books de la Janod? Aceste cărți magnetice portabile și educaționale sunt îndrăgite atât de tineri, cât și de bătrâni! Deci, cum funcționează?

Premisa este simplă: recreați scena zilnică indicată pe card și asociați un timp cu ea. La ce oră iau micul dejun? Când este timpul somnului? Si multe altele. Datorită celor 75 de magneți și celor 8 modele cu două fețe incluse, pot fi reproduse 16 scene de zi cu zi!

Odată deschisă cartea, copiii pot plasa magneții pe partea magnetică unde vor sta pe loc. Perfectă pentru călătorii lungi cu mașina.

Cărțile Magneti’books au un format inteligent care le permite să fie ușor transportate și depozitate pe un raft ca o carte. Sunt disponibile diverse modele, ce temă vei adăuga la colecția ta? Acest produs este fabricat din material certificat FSC® și alt material controlat.

Caraceristici produs

Vârsta potrivită: de la 3 ani
Dimensiune articol: 19 x 4 x 26cm

Material: carton

Tip cutie: Setul vine într-o cutie minunată în formă de carte, ideal pentru depozitarea într-o bibliotecă sau pentru transport.

Producător: Janod

Greutate 0,5 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Janod Magneti’book Set cu piese magnetice Învață să spui ora 75 magneți”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *