Kit board Babyzen YOYO²

600,00 lei

Liniște și aer curat pentru copilul tău! Plasele de țânțari YOYO țin țânțarii și insectele departe de bebeluș, asigurând în același timp o circulație adecvată a aerului.

Stoc epuizat

ComparăAdaugă la favorite
SKU: 3760222215787 Categorie:

Faceți cunoștință cu noul cărucior YOYO². La fel de practic ca predecesorul său YOYO, căruciorul YOYO² se adaptează nevoilor tale și se transformă în cel mai ingenios și compact cărucior pentru a-ți face viața mai ușoară.

Mai multă mobilitate, mai multă libertate!

Cu YOYO board atașat la cărucior, părinții de doi copii vor putea ieși liniștiți la plimbare, avându-i pe amândoi sub supraveghere. Yoyo board-ul pentru un al doilea călător, este un accesoriu asemănător plăcii, dar prevăzut cu o şa detaşabilă. Îţi permite să personalizezi căruciorul pentru nevoile copilului în creştere, sau să creezi un spaţiu suplimentar pentru copilul mai mare.

YOYO board-ul se ataşează cu uşurinţă în partea din spate a căruciorului, fără a fi necesare unelte sau piese suplimentare.

BABYZEN a inventat placa YOYO pentru a se adapta exclusiv la căruciorul YOYO.

Placa YOYO este instalată pe căruciorul YOYO cu un singur clic și cu o singură mână. Poate găzdui un copil de până la 20 kg. Nu vă mai uitați când traversați drumul la întoarcere de la magazine. Copilul este așezat în deplină siguranță, cu posibilitatea de a sta în picioare sau așezat pe o șa ușor de demontat.

Când nu este utilizată, placa YOYO poate fi depozitată în două poziții diferite, pentru volum minim.

Caracteristici produs:

50 cm lungime, 19 cm înălțime fară șa, 41 cm cu șa, lățime 28.6 cm

Greutate: 1,70 kg

Placa YOYO nu este certificată a fi folosită cu scaun de mașină.

Dimensiuni: 41×28.6cm

Greutate 1 kg
Dimensiuni 52 × 44 × 18 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Kit board Babyzen YOYO²”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *