-20%

Scaun auto Cybex Gold Sirona S2 i-Size Hibiscus Red

1.600,00 lei

Scaunul auto Sirona S2 i-Size, de la Cybex Gold dispune de un mecanism genial de rotație la 360° cu o singură mână. Este noua ta armă secretă pentru îmbarcare ușoară și confortabilă

Stoc epuizat

Scaunul auto Sirona S2 i-Size, de la Cybex Gold dispune de un mecanism genial de rotație la 360° cu o singură mână. Este noua ta armă secretă pentru îmbarcare ușoară și confortabilă. Sirona S2 i-Size îi permite copilului să stea cu spatele la sensul de mers, pentru a îmbunătăți siguranța în cazul unei coliziuni frontale. Dacă treceți la orientarea spre înainte, tehnologia de reducere a energiei face călătoria mai sigură. Tetiera și sistemul de ham sunt concepute pentru a reduce energia forțelor de impact, astfel încât, indiferent de direcția de deplasare pe care o alegeți, puteți fi sigur că copilul dumneavoastră este protejat.

Pentru că este cel mai sigur mod de a călători pentru copilul dumneavoastră, scaunul auto Sirona S2 i-Size oferă posibilitatea de a călători rear-facing, confortabil pentru copii până la 105cm, aproximativ 4 ani. Sistemul de Control pentru Direcția de Mers (DDC), previne folosirea forward-facing (cu fața la sensul de mers) înainte ca cel mic sa fi împlinit vârsta de 16 luni și să aibă 76cm înălțime. Sirona S i-Size oferă de asemenea, siguranță crescută pentru copilul dumneavoastră și în poziția forward-facing datorită sistemului inovativ de Reducere a Energiei Impactului (ER-Tech – Energy Reduction Technology), care este activat atunci când forțele ating impactul lor deplin într-o coliziune frontală: tetiera alunecă în jos, limitând progresiv expunerea gâtului la forțele de impact și ulterior, se blochează în poziție.

Mecanismul de rotație la 360°: Mecanismul de rotație la 360° elimină efortul din spate de la îmbarcarea copilului dumneavoastră. Este ușor să rotiți scaunul spre partea ușii și să vă aduceți copilul să intre și să iasă. De asemenea, comutarea între deplasarea cu fața în spate și cea orientată spre înainte nu ar putea fi mai ușoară.

Scaun auto orientat rear facing (poziționare cu spatele la sensul de mers): Când este poziționat cu spatele, scaunul reduce semnificativ riscul de rănire în cazul unei coliziuni frontale. Sirona S2 i-Size vă permite să transportați copii cu spatele cu spatele de la naștere până la o înălțime de 105 cm (până la 18 kg, aprox. 4 ani). În funcție de preferințele dvs., Sirona S2 i-Size poate fi folosit și ca scaun auto orientat spre înainte pentru copii (începând de la min. 76 cm și 16 luni până la 105 cm). Cu toate acestea, CYBEX recomandă copiilor să călătorească cu spatele cu spatele în Sirona cât mai mult timp posibil.

Tehnologia de reducere a energiei impactului (ER-Tech): Tehnologia de reducere a energiei îmbunătățește performanța de siguranță în timpul călătoriilor cu fața în față. Forțele de impact sunt transmise direct în scaunul mașinii prin intermediul sistemului de ham, unde sunt parțial disipate de materialele care absorb energie. Acest lucru reduce forțele care acționează asupra gâtului sensibil al copilului cu aproximativ 20%.

Sistem Liniar de Protecție la Impact Lateral integrat (L.S.P)4 : Sistemul integrat L.S.P. Sistemul crește siguranța în cazul unei coliziuni laterale. În combinație cu carcasa care absoarbe energie, poate reduce forța unui impact lateral.

Funcție de înclinare cu o singură mână: Funcția de înclinare cu o singură mână face o călătorie liniștită la doar un moment distanță. Reglați rapid scaunul și copilul dumneavoastră poate face un pui de somn relaxant din mers. Cu cinci setări disponibile în ambele direcții de mers, este ușor să găsești poziția perfectă de dormit.

Tetiera reglabilă pe înălțime: Tetiera reglabilă pe înălțime are 12 setări pentru o potrivire personalizată. Pe măsură ce copilul dumneavoastră crește, este ușor să adaptați scaunul pentru a ține pasul.

Suport pentru curea: Suporturile pentru curele sunt o caracteristică de geniu care vă oferă o mână de ajutor în a vă aduce copilul la bord. Agățați curelele hamului – soluția simplă pentru membrele încurcate!

Instalare One-Click cu ISOFIX: ISOFIX este o modalitate fiabilă de a instala scaunul auto în vehiculul dumneavoastră. Configurarea este simplă, cu un atașament rapid cu un singur click și un picior de încărcare pentru ancorarea scaunului în vehicul. Indicatoarele ușor de verificat confirmă când scaunul este instalat și gata de funcționare.

Înveliș care absoarbe energia impactului: Învelișul care absoarbe energie este proiectat să se flexeze cu un impact și să canalizeze forțele periculoase departe de copilul dumneavoastră.

Caracteristici produs

Greutate: 15 kg.

UN R129/03 i-Size

Înălțime: 45cm – 105cm.

Dimensiune Produs: Lungime: 700mm. Lățime: 430mm.

Greutate max. recomandată: 18 kg.

Vârsta: de la naștere până la aprox. 4 ani.

Întreținere: Husele din țesătură. pot fi spălate la mașină la 30°

Greutate 13,9 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Scaun auto Cybex Gold Sirona S2 i-Size Hibiscus Red”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *