Al doilea șezut pentru căruciorul Bugaboo Donkey 5 Mineral Taupe

2.000,00 lei

Căruciorul Bugaboo Donkey este căruciorul care crește odată cu familia ta! Al doilea copil poate lua parte la aventurile familiei datorită celui de-al doilea șezut al căruciorului Bugaboo Donkey 5, fără să fie nevoie de un cărucior extra.

Stoc epuizat

ComparăAdaugă la favorite
SKU: 8717447570974 Categorii: ,
Babyhub Bugaboo

Căruciorul Bugaboo Donkey este căruciorul care crește odată cu familia ta! Al doilea copil poate lua parte la aventurile familiei datorită celui de-al doilea șezut al căruciorului Bugaboo Donkey 5, fără să fie nevoie de un cărucior extra. Pur și simplu se adaugă la același cadru și orice plimbare în familie devine astfel mult mai prietenoasă și relaxantă.

Fiind proiectat să crească alături de familia ta, transformându-se cu ușurință într-un cărucior dublu, cu multiple posibilități de a-l configura, în funcție de preferințe, Bugaboo Donkey 5 Mono este căruciorul convertibil perfect indiferent dacă ai un copil, doi copii cu vârste diferite sau gemeni. Acest cărucior se potrivește tuturor! Cu doar trei click-uri simple, Bugaboo Donkey 5 se transformă dintr-un cărucior mono într-unul duo/twin și invers.

Donkey 5 Mono oferă următoarele configurații: un șezut plus coș lateral pentru bagaje; un landou plus coș lateral pentru bagaje, două șezuturi, un șezut plus un landou.

Materiale de calitate: Calitatea de înaltă performanță a salteluței șezutului induce un somn natural. Stratul din plasa 3D oferă o bună respirabilitate și susține reglarea temperaturii naturale a corpului micuțului indiferent de vreme.

Șezut reversibil și spătar reclinabil: Șezutul reversibil și spătarul reclinabil în 3 poziții – înclină spătarul sau întoarce șezutul cu o singură mână.

Ce este nou:  Poziționarea mai înalta cu 3 cm a șezutului oferă un plus de confort, de asemenea, sistemul rapid de deschidere al centurilor de siguranță îți ușurează accesul la cel mic. Noile proțectii pentru umeri oferă un confort îmbunătățit.

Caracteristici produs

Vârsta recomandată: Potrivit de la naștere până la 4 ani, susține o greutate de până la 22 kg.

Șezutul este poziționate la 57 cm de sol.

Greutate cărucior: 12.3kg

Lățime cărucior Duo/Twin: 74cm

Capacitate coș de cumpărături lateral: 10kg

Materiale: Țesătura interioară și exterioară – 100% Poliester. Protecții mâner – material 100% piele ecologică PU. Husa saltea – 100% poliamidă.

Recomandări de întreținere: Toate țesăturile pot fi spălate la mașină la 30°C. Mânerele din imitație de piele pot fi curățate cu o cârpă umedă.

Ce este inclus: 1x cadru șezut, 1x set textil pentru șezut, 1x bară de protecție.

Producător: Bugaboo

 

Greutate 5 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Al doilea șezut pentru căruciorul Bugaboo Donkey 5 Mineral Taupe”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *