Baghera Kit pentru piloții de curse

215,00 lei

Să fie piloți de mici, complet echipați! Setul complet de pilot, potrivit atât pentru băieți cât și pentru fete, garantează un aspect retro și elegant și face ca jocul să fie și mai autentic.

Stoc epuizat

ComparăAdaugă la favorite
SKU: BA-200 Categorie:

Să fie piloți de mici, complet echipați!

Acest set de la Baghera constă în ochelari de protecție reglabili în stil aviator și o cască moale pentru copii cu închidere cu velcro. Kitul poate fi un cadou original, pe care să-l oferi tuturor micilor aventurieri care conduc, în mod ideal, o mașină de călătorie sau cu pedale Baghera. Setul complet de pilot, potrivit atât pentru băieți cât și pentru fete, garantează un aspect retro și elegant și face ca jocul să fie și mai autentic.

Fetele și băieții vor putea purta imediat acest kit complet, atât de necesar oricărui pilot adevărat și se vor putea identifica perfect cu marii piloți ai vremii, imaginându-și minunate aventuri la bordul unei mașini sau al unui avion.Casca de pilot Baghera este disponibilă într-o singură mărime pentru copii cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani. Vă rugăm să rețineți, această jucărie nu oferă protecție în caz de cădere și nu este potrivită pentru copiii cu vârsta sub 3 ani.

Caracteristici produs

Vârsta: 3-6 ani
Dimensiuni: 24 cm
Greutate: 0.2 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Baghera Kit pentru piloții de curse”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *