-15%

Cărucior Cybex Gold Eezy S Twist+ 2 cadru negru și pachet Dove Grey

Prețul inițial a fost: 2.400,00 lei.Prețul curent este: 2.040,00 lei.

Noul Eezy S Twist+2 de la Cybex Gold face viața mai ușoară părinților și mai confortabilă pentru copiii lor.

Stoc epuizat

ComparăAdaugă la favorite
SKU: 4063846275663 Categorii: ,

Noul Eezy S Twist+2 de la Cybex Gold face viața mai ușoară părinților și mai confortabilă pentru copiii lor. Cu o singură mână, unitatea scaunului și suportul pentru picioare integrate pot fi rotite 360° — de la poziția cu fața spre părinte la cea cu fața spre sensul de mers.

Poziție ergonomică întinsă: Aveți nevoie doar de o singura mână pentru a înclina spătarul într-o poziție ergonomică întinsă, lăsându-vă cealaltă mână liberă pentru a vă ține copilul aproape.
Ideal pentru călătorii: Compact și ușor de pliat, căruciorul Eezy S Twist 2 face ca mutatul dintr-o mașină în alta, călătoria cu trenul sau cu avionul să fie mai ușoare ca niciodată. Un cadru, patru opțiuni de călătorie. Pe lângă scaunul pentru cărucior standard, cadrul Eezy S Twist+2 este compatibil cu scaunele noastre auto premiate pentru copii, landoul și confortabilul Cocoon S.

Sistem de călătorie 4-în-1: Un cadru, patru opțiuni de călătorie. Pe lângă scaunul pentru cărucior standard, cadrul Eezy S Twist+2 este compatibil cu scaunele noastre auto premiate pentru copii, landoul și confortabilul Cocoon S.

Scaun sport ce poate fi rotit 360° cu o singură nă: Cu o singură mână, scaunul sport poate fi rotit 360° simplu și repede împreună cu suportul de picioare integrat, oferind copilului dumneavoastră posibilitatea de a alege poziția orientată spre părinte sau poziția orientată spre sensul de mers.

Pliere cu o singură mână: Cu o singură mână, căruciorul Eezy S Tiwst+ 2 poate fi pliat într-o poziție verticală de sine stătătoare, pentru o depozitare conveniență.

Suspensii pe toate cele 4 roți: Călătoriți confortabil pe o varietate de suprafețe cu ajutorul suspensiei pe toate cele 4 roți – mobilitate pentru dumneavoastră ți somn neîntrerupt pentru copilul dumneavoastră.

Protecție de ploaie XXL: Protejeazați-va copilul de intemperii cu o copertina de soare XXL din material de protecție UPF50+.

Caracteristici produs

Lungime/lățime/Înălțime: 805 x 450 x 1050 mm.

Greutate: 8.3 kg.

Vârsta: de la naștere până la aproximativ 4 ani (22 kg).

Producător: Cybex

Greutate 8,6 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cărucior Cybex Gold Eezy S Twist+ 2 cadru negru și pachet Dove Grey”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *