Cărucior pentru copii Cybex Melio Street Olive Green

2.650,00 lei

Căruciorul Melio Street, de la Cybex este un cărucior cu design elegant și urban, inspirat de arta stradală din marele orașe de pe tot globul – transformat într-o adevărată modă interculturală.

Stoc epuizat

ComparăAdaugă la favorite
SKU: 4063846100309 Categorie:

Căruciorul Melio Street, de la Cybex este un cărucior cu design elegant și urban, inspirat de arta stradală din marele orașe de pe tot globul – transformat într-o adevărată modă interculturală.

Melio Street aduce un omagiu artei de stradă și capacității sale de a uni oameni și culturi din întreaga lume.

Colecția Melio Street oferă un amestec unic de formă și funcție.

Ultra-ușor: Cu o greutate ultra-ușoară de 6,3 kg, Melio Street este o minune de manevrat și un vis de ridicat și transportat.

Confort de lux: Melio Street are în exclusivitate țesături deosebit de moi combinate cu un design inovator pentru a asigura bebelușul dvs. călătorește într-un confort luxos.

Compact Fold: Dimensiunile compacte ale căruciorului Melio Street îl fac ușor de condus pe străzile pline de viață ale orașului, ușor de ridicat, cu un mâner de transport integrat și ușor de depozitat.

Unitate de scaun reversibilă: Orientat cu fața către lume sau orientat către părinți – libertatea de a alege.

Copertina SUPREME XXL: Protejați copilul de razele Soarelui cu ajutorul copertine SUPREME XXL din țesătură cu protecție UPF50 +, cu două ferestre din plasă pentru respirabilitate și circulație sănătoasă a aerului în zilele toride.

Respirabilitate: Melio Street are țesături respirabile din plasă, pentru a menține copilul într-un mediu răcoros și proaspăt.

Inclinare cu o singură mână în poziție orizontală: O singură mână este tot ce aveți nevoie pentru a înclina spătarul într-o poziție orizontală, lasând cealaltă mână liberă pentru a ține copilul aproape.

Suspensii pe roțile din spate și amortizoare pe cele din față: Suspensia moale a rotii din spate și amortizoarele din față  permit călătoriți confortabil pe o varietate de suprafețe – mobilitate pentru dvs. și somn neîntrerupt pentru copilul dumneavoastră.

Caracteristici produs

Lungime/lățime/înălțime: 910mm/490mm/1070mm

Lungime pliat/lățime pliat/înălțime pliat: 715mm/ 490mm/ 375mm

Greutate: 6.3Kg

Îintreținere: Husele din țesătură pot fi spălate la mașină la 30 °

Producător: Cybex

Greutate 6 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cărucior pentru copii Cybex Melio Street Olive Green”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *