Cybex Gold scoică auto pentru copii Aton S2 i-Size Seashell Beige

1.000,00 lei

Cu un design elegant și elemente de siguranță testate, scaunul auto pentru copii Aton S2 i-Size de la Cybex Gold oferă protecție fiabilă și confort încă de la început.

În stoc

ComparăAdaugă la favorite

Cu un design elegant și elemente de siguranță testate, scaunul auto pentru copii Aton S2 i-Size de la Cybex Gold oferă protecție fiabilă și confort elegant încă de la început.

Siguranță generală și confort la drum, conform celui mai recent standard de siguranță UNECE R129/03, Aton S2 i-Size dispune de protecție liniară la impact lateral (L.S.P.) integrată și extensibilă pentru o mai bună siguranță în cazul unui accident lateral. Datorită tetierei reglabile în 11 poziții, scaunul poate ține pasul cu dezvoltarea copilului dumneavoastră până la 24 de luni. În plus, copertina de soare XXL integrată și pliabilă oferă umbră în mașină și protejează copilul de soare și vânt atunci când îl scoți afară.

Ultimul standard de siguranță R129/03: Aton S2 i-Size și Base One sunt dezvoltate și aprobate conform celor mai recente standarde de siguranță R129/03, inclusiv compatibilitatea i-Size și testarea îmbunătățită la impact lateral.

Sistem liniar integrat de protecție la impact lateral: Sistemul liniar de protecție împotriva impactului lateral, care poate fi pliat pe partea ușii, transferă până la 25% din forțele unui impact lateral în carcasa care absoarbe energie, ajutând la asigurarea unei mai bune siguranțe pe drum.

Tetiera reglabilă pe înălțime în 11 poziții: Datorită tetierei sale cu 11 poziții reglabile pe înălțime, scaunul auto pentru copii crește odată cu copilul dumneavoastră până la vârsta de 24 de luni. Capul, gâtul și umerii rămân susținute ergonomic în fiecare etapă, în timp ce hamul se adaptează automat la fiecare fază de creștere.

Copertina de soare XXL integrată cu UPF50+: Copertina de soare XXL integrată, pliabilă, protejează în mod fiabil de razele soarelui și este echipată cu material UPF50+ pentru a proteja pielea sensibilă a bebelușului. În afara mașinii, copertina protejează și de vânt.

Ușoare: Cu o greutate de doar 4,2 kg, Aton S2 i-Size este ușor de transportat și poziționat în mașină sau pe cărucior. Acest lucru reduce tensiunea pe spate și vă permite să purtați copilul fără efort chiar și în al doilea an.

Sistem de călătorie: Aton S2 i-Size poate fi atașat cu ușurință la orice cărucior sau cărucior CYBEX sau gb. Trecerea de la mersul cu mașina la o plimbare în oraș este simplă și lină.

Incrustație detașabilă pentru nou-născut: Potrivirea perfectă din prima zi. Incrustația pentru nou-născuți oferă bebelușilor până la o dimensiune de 60 cm suportul ergonomic de care au nevoie. Când bebelușul tău crește, incrustația poate fi îndepărtată cu ușurință. Astfel, poți fi sigur că bebelușul tău se bucură de un confort optim încă din prima zi.

Baza compatibilă Base One se achiziționează separat!

Caracteristici produs

Vârsta recomandată: de la naștere până la aprox. 24 de luni

Greutatea maximă recomadată: 13kg

Înălțima recomadată: 45 – 87cm

Lungime/lățime/înălțime: 660 mm/440mm/390mm

Greutate: 4,2Kg

Întreținere: Husele din țesătură pot fi spălate la mașina la 30 °

Bază compatibilă: Base One

Producător: Cybex

Greutate 4,2 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cybex Gold scoică auto pentru copii Aton S2 i-Size Seashell Beige”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *