Cybex Gold scoică auto pentru copii Cloud G i-SIZE PLUS Seashell Beige

1.300,00 lei

Siguranța și confortul oferite de noua scoică auto pentru copii, Cloud G i-Size de la Cybex Gold recomandă acest scaun auto pentru utilizarea de la naștere. O poziție ergonomică în interiorul sau în afara mașinii, plus ventilația de aer pe toată suprafața scoicii asigură confortul copilului dumneavoastră, în timp ce rotația la 180° și sistemul de eliberare cu un singur clic facilitează urcarea sau coborârea din mașină.

În stoc

ComparăAdaugă la favorite

Confort și siguranță în poziție întinsă

Scoica Cloud G i-Size de la Cybex Gold are flexibilitatea, confortul și siguranța încorporate în ADN-ul său. O poziție semi-întinsă, special concepută susține copilul dumneavoastră, atât în interiorul cât și în afara mașinii, ajutându-i postura corpului pe măsură ce crește.

Îmbarcarea și debarcarea din mașină este mult mai ușoară datorită rotirii inovatoare la 180° și a sistemului de eliberare cu un singur clic.

Ventilația completă a aerului, inclusiv țesătura specială cu ochiuri de plasă, îl menține pe cel mic răcoros în fiecare călătorie.

Cloud G i-Size le oferă părinților un plus de liniște datorită sistemului Liniar la impact lateral Plus, care oferă cu 15% mai multă protecție în caz de impact lateral.

Certificarea pentru utilizarea în avioane înseamnă că îl puteți păstra pe cel mic în siguranță în călătoriile în familie.

Făcând parte din familia Modulară G, Baza G se potrivește atât cu scaunul auto pentru nou-născuți Cloud G i-Size, cât și cu Sirona G i-Size, susținându-vă copilul până la vârsta de 4 ani.

Sigur și ergonomic până la aproximativ 24 de luni

Cloud G i-Size oferă o poziție ergonomică de semi-întins pentru copilul dumneavoastră, atunci când sunteți în mașină sau când vă plimbați. Ușor de înclinat, puteți găsi poziția ideală pentru copilului dvs. printr-o simplă mișcare a mâinii.

Îmbarcare confortabilă și fără probleme

Nu a fost niciodată atât de ușor să îmbarcați sau să debarcați copilul din mașină. Datorită sistemului de eliberare cu un singur clic și a funcției de rotire la 180°, acest scaun este scos sau urcat în mașină într-o clipită. Proiectat special pentru a ușura efortul părinților, puteți face acest lucru chiar și de unul singur!

Respirabilitate optimă

Lăsați aerul să circule în jurul copilului dvs. datorită ventilației integrale. Linia Plus are o plasă suplimentară care este de șase ori mai respirabilă decât țesăturile comparabile. Găurile de ventilație plasate cu precizie înseamnă că aerul nu numai că circulă, dar părăsește complet scaunul, făcând ca fiecare călătorie să fie plăcută.

Accesorii compatibile:

•          Baza G

•          Husă de vară

•          Parasolar pentru scoică

•          Plasă împotriva insectelor

•          Protecție de ploaie

•          Dispozitiv de monitorizare Cybex SensorSafe 4 în 1 pentru infants

•          Snøgga Mini 2

•          Platinum Footmuff Mini

Baza Isofix G Cybex se achiziționează separat!

Caracteristici produs:

Respectă standardul de siguranță UN R129/03

Vârsta recomandată: de la naștere până la aproximativ 24 luni, max. 13Kg

Dimensiunea recomandată: 40 cm – 87 cm

Dimensiune produs: Lungime/lățime/înălțime: 680-725 mm x 435 mm x 355-595 mm

Greutate produs: 3,9 Kg

Baze compatibile: Baza G

Recomandări de întreținere: Husele din țesătură pot fi spălate la mașină de spălat la max. 30 °

Producător: Cybex

Greutate 3,9 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cybex Gold scoică auto pentru copii Cloud G i-SIZE PLUS Seashell Beige”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *