Cybex Platinum cadru cărucior pentru copii e-Priam Chrome Brown și landou e-Priam Lux Autumn Gold

8.250,00 lei

Căruciorul e-Priam din colecția Platinum de la Cybex împreună cu landoul Priam Lux este ideal pentru bebeluși, de la naștere până la vârsta de șase luni. Pur și simplu atașați landoul pe cadrul Priam și căruciorul dvs. este gata de funcționare.

Stoc epuizat

ComparăAdaugă la favorite

Căruciorul e-Priam din colecția Platinum de la Cybex împreună cu landoul Priam Lux este ideal pentru bebeluși, de la naștere până la vârsta de șase luni. Pur și simplu atașați landoul pe cadrul Priam și căruciorul dvs. este gata de funcționare. Accesoriile căruciorului New Generation Priam Lux permit călătoriile sofisticate și confortabile în familie. Unitatea spațioasă se mândrește cu dimensiuni generoase și confort maxim. Excelență la fiecare detaliu, căruciorul e-Priam face parte din noua generație de cărucioare și îndeplinește cele mai înalte standarde de design, siguranță și funcționalitate. 

Primul cărucior electronic de la Cybex: Tehnologia inteligentă revoluționară se întâlnește cu designul luxos în e-Priam, primul cărucior electronic de la Cybex. Inteligent, intuitiv și excepțional de inovator, e-Priam vă permite să alunecați în sus și în jos dealuri cu ușurință și se adaptează inteligent terenurilor accidentate precum nisipul, pietrișul sau pietrișul. Experimentați senzația magică a unei încărcături grele făcute mai ușoare, a unei cărări stâncoase netezite, a unei urcări imposibile făcută dintr-o dată realizabilă.

Aplicația CYBEX e-Priam ușor de utilizat: Aplicația e-Priam deblochează funcții noi pentru cărucior electronic. Modul balansoar ajută copilul să adoarmă. Schimbați modul de asistență dacă aveți nevoie de mai multă putere. Și puteți verifica și starea bateriei și a firmware-ului.

Senzori: Senzorii din ghidon detectează modificări ale presiunii de împingere și tragere. Un algoritm inteligent folosește aceste informații pentru a calcula cantitatea optimă de suport de care aveți nevoie. Zonele sensibile de pe ghidon sunt indicate prin perforare și cusătură.

Baterie: Bateria oferă ePRIAM o autonomie de aprox. 8 – 45 km în funcție de sarcină și condiții. Bateria Litiu-ion poate fi încărcată în 3,5 ore (Starea de încărcare a bateriei Litiu-ion după 3,5 ore este de aproximativ 80%). Starea de încărcare poate fi verificată cu ușurință prin intermediul unui indicator LED pe puntea spate.

Motor: Două motoare electrice adaugă suport alimentat atunci când este necesar. Suficient de liniște pentru a permite copilului să doarmă neîntrerupt. Situate în spatele roților din spate, motoarele sunt atașate la fiecare capăt al punții din spate.

Sistem de călătorie 4 în 1: Noul sistem de călătorie 4-în-1 al lui PRIAM îl face un partener de călătorie flexibil și confortabil. Cadrul variabil permite utilizarea diferitelor atașamente care oferă soluția potrivită pentru toate provocările unei vieți mobile. Pe lângă noul landou Lux Carry și landoul flexibl Lite, sitemul de călătorie Priam include și scaunele auto premiate Cybex. Pentru copiii mai mari, Priam poate fi folosit ca un cărucior sofisticat, cu o unitate de scaune care poate fi reglată pentru a fi orientată cu fața spre înainte sau cu fața la părinte.

Saltea ce oferă respirabilitate: Interiorul este 100% bumbac iar saltea moale oferă confort maxim și un mediu sănătos pentru copilul dumneavoastră.

Vizor extensibil: vizorul extensibil oferă umbră suplimentară.

Protecție maximă: Copertina solară cu protecție solară UPF50+.

Ușurință la transport: Mâner de transport integrat în copertina de soare.

Buzunar frontal: Noul buzunar cu fermoar este un loc convenabil pentru depozitarea tuturor bunurilor părinților.

Contact mai apropiat: Folosind aceleași adaptoare pentru scaunul auto pentru bebeluși și landoul Priam Lux, acesta din urmă poate fi acum plasat într-o poziție mai înaltă pentru a asigura un contact mai strâns cu copilul dumneavoastră.

Butoane de memorie: Pentru a face clic cu ușurință pe cadrul și de pe cadrul Priam.

Vedere panoramică și vedere către cer: Fiecare din cele două ferestre poate fi deschisă și închisă individual, oferind o ventilare optimă și cea mai bună vedere panoramică.

Caracteristici produs

Vârsta recomandată: de la naștere până la 9Kg. (aprox. 6 luni).

Greutate: max. greutatea copilului 22 kg

Dimensiune produs: Lungime 875mm /Lățime 480 mm/ Înălțime 255-600mm

Recomandări de întreținere: Huse din material textil sunt lavabile la mașina de spălat la 30°

Greutate totală cadru + landou: 20.1kg

Producător: Cybex

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cybex Platinum cadru cărucior pentru copii e-Priam Chrome Brown și landou e-Priam Lux Autumn Gold”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *