Cybex Platinum cadru cărucior pentru copii e-Priam Chrome Brown și pachet scaun Deep Black

7.250,00 lei

Primul cărucior electronic de la Cybex Platinum, unde tehnologia revoluționară întâlnește designul luxos și creează căruciorul inteligent, intuitiv și excepțional de inovator e-Priam.

Prețul inițial a fost: 1.000,00 lei.Prețul curent este: 900,00 lei.

Stoc epuizat

ComparăAdaugă la favorite

Căruciorul pentru copii e-Priam, din colecția Platinum de la Cybex poate fi folosit de îndată ce bebelușul dumneavoastră poate să stea în poziție verticală. Alegeți dintre diferite culori și modele de modă pentru a vă personaliza cu ușurință căruciorul Priam New Generation la stilul dvs. de viață unic. Excelență la fiecare detaliu, căruciorul e-Priam face parte din noua generație de cărucioare și îndeplinește cele mai înalte standarde de design, siguranță și funcționalitate. Descoperiți noua inovație a e-Priam, hamul cu o singură tragere. Priam, o nouă generație, un design inconic pe roți!

Cadrul căruciorului e-Priam, din colecția Platinum, de la Cybex combină tehnologia electronică cu designul, servește drept bază pentru căruciorul tău e-Priam și este disponibil în patru culori elegante. Puteți atașa una dintre cele patru opțiuni diferite la cadru, în funcție de vârsta copilului: Lux Carry Cot, Lite Cot, Scaun auto Cloud Z i-Size sau Priam Seat Pack. Toate produsele individuale trebuie achiziționate separat.

Primul cărucior electronic de la Cybex: Tehnologia inteligentă revoluționară se întâlnește cu designul luxos în e-Priam, primul cărucior electronic de la Cybex. Inteligent, intuitiv și excepțional de inovator, e-Priam vă permite să alunecați în sus și în jos dealuri cu ușurință și se adaptează inteligent terenurilor accidentate precum nisipul, pietrișul sau pietrișul. Experimentați senzația magică a unei încărcături grele făcute mai ușoare, a unei cărări stâncoase netezite, a unei urcări imposibile făcută dintr-o dată realizabilă.

Aplicația CYBEX e-Priam ușor de utilizat: Aplicația e-Priam deblochează funcții noi pentru cărucior electronic. Modul balansoar ajută copilul să adoarmă. Schimbați modul de asistență dacă aveți nevoie de mai multă putere. Și puteți verifica și starea bateriei și a firmware-ului.

Senzori: Senzorii din ghidon detectează modificări ale presiunii de împingere și tragere. Un algoritm inteligent folosește aceste informații pentru a calcula cantitatea optimă de suport de care aveți nevoie. Zonele sensibile de pe ghidon sunt indicate prin perforare și cusătură.

Baterie: Bateria oferă ePRIAM o autonomie de aprox. 8 – 45 km în funcție de sarcină și condiții. Bateria Litiu-ion poate fi încărcată în 3,5 ore (Starea de încărcare a bateriei Litiu-ion după 3,5 ore este de aproximativ 80%). Starea de încărcare poate fi verificată cu ușurință prin intermediul unui indicator LED pe puntea spate.

Motor: Două motoare electrice adaugă suport alimentat atunci când este necesar. Suficient de liniște pentru a permite copilului să doarmă neîntrerupt. Situate în spatele roților din spate, motoarele sunt atașate la fiecare capăt al punții din spate.

Sistem de călătorie 4 în 1: Noul sistem de călătorie 4-în-1 al lui PRIAM îl face un partener de călătorie flexibil și confortabil. Cadrul variabil permite utilizarea diferitelor atașamente care oferă soluția potrivită pentru toate provocările unei vieți mobile. Pe lângă noul landou Lux Carry și landoul flexibl Lite, sitemul de călătorie Priam include și scaunele auto premiate Cybex. Pentru copiii mai mari, Priam poate fi folosit ca un cărucior sofisticat, cu o unitate de scaune care poate fi reglată pentru a fi orientată cu fața spre înainte sau cu fața la părinte.

Ham cu o singură tragere: Hamul unic cu o singură tragere vă ajută să vă asigurați copilul în cărucior în câteva secunde, cu o singură mână. Montarea este ușoară și mai confortabilă pentru copilul dvs. în creștere.

Copertina de soare XXL:  Copertina de soare extensibilă XXL a lui Priam oferă protecție solară UPF50+. De asemenea, protejează eficient împotriva vântului și a intemperiilor.

Unitate de scaun reversibilă: Indiferent dacă alegeți cu fața în față sau cu fața către părinte, scaunul Priam Lux poate fi ajustat cu ușurință în poziția dorită în doar câțiva pași simpli.

Poziție de somn: Mulțumită manevrabilității simple, scaunul sport Priam Lux se poate ajusta într-o poziție lie-flat confortabilă cu o singură mână, transformând căruciorul într-un pat confortabil atunci când sunteți pe fugă.

Scaun sport la înălțimea mesei: Înălțimea scaunului sport a căruciorului Priam este perfect aliniată cu înălțimea medie a unei mese (80cm) astfel că acesta poate fi folosit drept scaun de masă mobil atunci când sunteți în cafenea sau restaurant.

Suspensie integrală: Noua suspensie integrală a lui Priam asigură o călătorie ușoară, silențioasă și confortabilă pentru părinți și copil.

Pliere cu o singură mână:  Aveți întotdeauna o mână liberă pentru a vă ține copilul. Funcții de înclinare și pliere care pot fi făcute cu o singură mână, astfel încât să puteți înclina scaunul sau să pliați căruciorul pentru a-l depozita, totul în timp ce țineți micuțul aproape.

Coș de cumpărături foarte mare: Priam impresionează prin coșul său spațios și ușor accesibil, care poate fi extins dacă este necesar. Coșul oferă mult spațiu pentru excursii spontane și fără stres la cumpărături cu copilul dumneavoastră.

Caracteristici produs

Vârsta recomandată: de la naștere până la aprox. 4 ani

Greutate: max. greutatea copilului 22 kg

Dimensiuni desfășurat: Lungime 840 – 935 mm /Lățime 600 mm/ Înălțime mâner 1000-1090mm

Dimensiuni pliat: Lungime 880mm/ Lățime 520 mm/ Înălțime 310 mm

Greutate: 15,5 kg

Producător: Cybex

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cybex Platinum cadru cărucior pentru copii e-Priam Chrome Brown și pachet scaun Deep Black”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *