GB Pockit+ All-City cărucior pentru copii ediție de modă Vanilla Beige

1.650,00 lei

Cucerește orașul cu noul cărucior pentru copii gb Pockit+ All-City, experimentând simplitatea la maximum, cu doar doi pași în plierea ultra-compactă.

Stoc epuizat

ComparăAdaugă la favorite
SKU: 619000245 Categorie:
Babyhub GB Gold

Cucerește orașul cu noul cărucior pentru copii gb Pockit+ All-City!

În spatele stilului uimitor și al designului ușor, orientat spre viitor al căruciorului gb Pockit+ All-City se află o multitudine de opțiuni de configurare pentru a se potrivi fiecărei nevoi. Acest cameleon personalizabil se adaptează stilului tău de viață, crescând odată cu copilul tău pentru a oferi confort total.

Dispunând de o funcție de înclinare continuă pentru confort maxim și un cadru super ușor, Pockit+ All-City este un cărucior pe care îl poți lua practic oriunde. Roțile simple ale modelului Pockit+ All-City sunt concepute pentru părinții urbani în mișcare, cu suspensia roții din față și profilul subțire al roților fiind ideale pentru suprafețele netede ale orașului.

Și când este timpul să zbori, mecanismul unic de pliere ultra-compact face ca bagajul de mână Pockit+ All-City să fie compatibil. The sky is the limit!

Ultra compact: Experimentați simplitatea la maximum, cu doar doi pași în plierea ultra-compactă.

Conform pentru bagaje de mână: Urcă în avion cu încredere. Mecanismul de pliere ultra-compact al Pockit+ All-City este compatibil cu bagajele de mână pentru avion, pentru ca voi să călătoriți cu căruciorul fără bătăi de cap.

Funcție de înclinare necesară: Funcția de semi-înclinare a lui Pockit+ All-City face ca scaunul poate fi înclinat în poziții infinite până la o poziție de odihnă pentru un confort personalizabil.

Sistem de călătorie 3-în-1: Pockit+ All-City oferă un sistem de călătorie 3-în-1. Ușor compatibil cu scaunele auto Cot to Go și gb/Cybex, Pockit + City este atât funcțional, cât și compact pentru părintele modern din mers.

Caracteristici produs

Vârsta recomandată: de la 6 luni până la aprox. 4 ani

Greutate admisă: de la 9 până la maxim 17Kg

Dimensiuni desfășurat: Lungime 73cm /Lățime 51.5cm/ Înălțime mâner 99.5cm

Dimensiuni pliat: Lungime 32cm/ Lățime 20cm/ Înălțime 48cm

Greutate: 6kg

Producător: gb

Greutate 5,7 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „GB Pockit+ All-City cărucior pentru copii ediție de modă Vanilla Beige”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *