-15%

Marsupiu pentru bebeluși Cybex Gold BEYLA.twist Manhattan Grey

510,00 lei

Marsupiul BEYLA.twist de la Cybex Gold îți oferă posibilitatea de a alege dintre patru poziții sănătoase și ergonomice pentru transportul copilului tău.

Stoc epuizat

SKU: 4058511194974 Categorie:

Marsupiul BEYLA.twist de la Cybex Gold îți oferă posibilitatea de a alege dintre patru poziții sănătoase și ergonomice pentru transportul copilului tău.

Beyla.twist asigură un transport confortabil cu fața spre interior sau cu fața spre exterior, permițând bebelușului să exploreze mediul înconjurător. BEYLA.twist permite părintelui să mențină o apropiere naturală și o legătură cu o potrivire sigură. Sistemul său rapid și convenabil de pornire și oprire vă permite să preajustați suportul la corpul dvs., astfel încât să fiți gata de plecare în câteva secunde. Inelul de scaun ergonomic este ajustabil la dimensiunea bebelușului și menține poziția naturală de ghemuit, promovând dezvoltarea sănătoasă continuă a articulațiilor șoldului bebelușului. Împreună cu panoul extensibil, multifuncțional pentru cap și gât, BEYLA.twist susține curbura naturală a spatelui bebelușului din zilele nou-născutului până la anii copilului mic (aproximativ 2 ani).

De la nou-născut la copil mic: Transport confortabil datorită celor 4 poziții ergonomice de transport.

Susținerea poziției naturale de ghemuit: Purtarea sănătoasă este sprijinul poziției naturale de ghemuit, care se adaptează la dimensiunea bebelușului și susține o dezvoltare sănătoasă a șoldului.

Tetiera multifuncțională: Suportul multifuncțional pentru cap și gât este ușor de reglat și ușor de ascuns.

Mecanism de blocare de siguranță: Oferă siguranță sporită și liniște sufletească în timpul transportului copilului.

Bretele încrucișate sau paralele: Bretele de umăr căptușite confortabile cu purtare în cruce sau paralelă opțională pentru distribuirea greutății. Centura căptușită pentru talie oferă o purtare confortabilă datorită unei centuri ajustabile și confortabile.

Caracteristici produs
Producător: Cybex
Greutate 2 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Marsupiu pentru bebeluși Cybex Gold BEYLA.twist Manhattan Grey”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *