MeowBaby scară triunghiulară Montessori din lemn pentru cățărare pentru copii White

420,00 lei

Scara triunghiulară din lemn pentru copii este un produs marca MeowBaby realizat în conformitate cu celebra metodă pedagogică Maria Montessori.

Stoc epuizat

ComparăAdaugă la favorite
SKU: 5903849630122 Categorii: , ,

Scara triunghiulară din lemn pentru copii este un produs marca MeowBaby realizat în conformitate cu celebra metodă pedagogică Maria Montessori. În principal, jucăriile Montessori sunt produse simple din lemn care stimulează copilul la activitate fizică și gândire creativă. Aceste produse se concentrează pe o activitate pe care copilul dumneavoastră o poate face singur. Cu ajutorul scării noastre de gimnastică din lemn, copilul dumneavoastră va putea să-și creeze propriul loc de joacă acasă. Structura stabilă cu 11 trepte atrage atenția și angajează copilul să efectueze exerciții fizice simple.

Scara MeowBaby sprijină dezvoltarea abilităților motorii și cognitive la copii. Scara copiilor în camera lor va fi un exercițiu grozav pentru copiii mai mari și o diversiune interesantă pentru cei mici. Acoperiți scara noastră triunghiulară cu o pătură și veți crea o ascunzătoare pentru copii care arată ca un cort tip tipi, atât de iubit de toți copiii.

Caracteristici produs

Vârsta recomandată: de la 3 ani

Sarcina maximă admisă: 40Kg

Dimensiune produs: înălțime/ lățime/ adâncime: 70cm x 80cm x 62cm

Material: Placaj de mesteacăn acoperit cu melamină, margini protejate cu ulei.

Greutate: 5.5Kg

Producător: MeowBaby

Greutate 5 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „MeowBaby scară triunghiulară Montessori din lemn pentru cățărare pentru copii White”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *