Naïf Baby & Kids șervețele umede pentru bebeluși

17,00 lei

Șervețele umede pentru bebeluși Naïf Baby & Kids pentru funduțeț, corp și față sunt fabricate din fibre de eucalipt, ceea ce le face 100% biodegradabile!

Stoc epuizat

ComparăAdaugă la favorite
SKU: 8719325317527 Categorie:
Babyhub Naif

Șervețele umede pentru bebeluși Naïf Baby & Kids pentru funduțeț, corp și față. Când ai un copil, îți trebuie teancuri de șervețele. Este ideal să fie bune nu numai pentru copilul tău, ci și pentru planetă. Deci fără plastic. Șervețelele Naïf Baby & Kid fără plastic sunt fabricate din fibre de eucalipt, ceea ce le face 100% biodegradabile! Ambalajul din bioplastic este realizat din trestie de zahăr. 

Un pachet standard de șervețele pentru bebeluși este echivalent cu cantitatea de plastic din 2 sticle PET. Și nu vorbim doar despre ambalaj, ci și despre șervețele în sine.  În ceea ce privește ceea ce este bun pentru copil, șervețelele Plastic Free Naïf Baby & Kids sunt făcute din apă 99% și nu conțin alcool, parfumuri și conservanți chimici. Risc minim de reacție a pielii. Acest lucru le face să fie folosite în siguranță pentru funduleț, corp și față (și propriile mâini!).

Notă: șervețelele pot fi aruncate împreună cu deșeurile generale. Nu le arunca în toaletă.

Toate produsele Naïf sunt 100% vegane, fără plastic și testate dermatologic. Știați că este în vigoare o nouă legislație UE privind plasticul de unică folosință? O parte importantă din aceasta este raportarea obligatorie a plasticului pe ambalaj, sub forma unui logo care înfățișează o țestoasă sufocată. Poate să nu arate foarte confortabil, dar aduce o schimbare pozitivă! Șervețelele pentru scutece Naïf sunt 100% fără plastic și sărbătoresc această schimbare pozitivă înfățișând țestoasa de mare într-un mod vesel pe ambalaj.

Caracteristici produs

Mod de folosire: Asigurați-vă că aveți mâinile curate. În timp ce schimbați, deschideți pachetul cu o mână, ținând copilul cu cealaltă. Ștergeți bine zona și nu uitați de pliuri. Când ați terminat, închideți ermetic pachetul pentru a preveni deshidratarea.

Compoziție: Sunt fabricate din fibre de eucalipt, ceea ce le face 100% biodegradabile, sunt făcute din apă 99% și nu conțin alcool, parfumuri și conservanți chimici. 100% vegan, prietenos cu oceanul și planeta.

Ambalaj: Ambalajul din bioplastic este realizat din trestie de zahăr. 

Cantitate: 1 pachet conține 54 șervețele

Producător: Naïf

Greutate 0,1 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Naïf Baby & Kids șervețele umede pentru bebeluși”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *