-10%

Scratch Play Box Căsuța iepurașilor 2 în 1

Prețul inițial a fost: 79,00 lei.Prețul curent este: 71,10 lei.

Setul Play Box Căsuța iepurașilor, marca Scratch, conține o rulotă cu remorcă, un cărucior de bebeluș și o familie de iepurași, toate aranjate frumos într-o minunată cutie de depozitare.

Stoc epuizat

ComparăAdaugă la favorite
SKU: 5414561811053 Categorii: ,

Setul Play Box Căsuța iepurașilor, marca Scratch, conține o rulotă cu remorcă, un cărucior de bebeluș și o familie de iepurași, toate aranjate frumos într-o minunată cutie de depozitare.

Poți transforma cutia într-o căsuță de joacă, care este la îndemână pentru a ține frumos jucăriile când ai terminat. Cutia este din carton robust și sunt incluse cele 3 figurine din lemn, minivan, rulota (magnetică) și cărucior. Joc nesfârșit și distracție combinată cu acest set de accesorii Scratch! Setul este realizat din carton rezistent. Fiecare piesă este imprimată pe ambele fețe cu desene minunate și are o grosime de aproximativ 3 mm. Nu sunt necesare instrumente.

Ajută copiii să-și îmbunătățească coordonarea mână-ochi și stimulează creativitatea. Perfect pentru copiii de la 3 ani în sus.

Colectează căsuțele Scratch și celelalte seturi de accesorii din această gamă și construiește un întreg sat Scratch pentru și mai multă distracție! Combină-le cu căsuțele Scratch sau cu figurinele, animalele, garniturile de tren și seturile de mașini preferate – sau chiar cu propriile tale desene! Pe scurt, posibilitățile sunt nesfârșite. 

Setul Play Box Magazin ursuleților, marca Scratch, conține o mașină cu remorcă, un câine și o familie de urși, toate aranjate frumos într-o minunată cutie de depozitare.

Caracteristici produs

Vârsta recomandată: de la 3 ani

Dimensiune produs: 15.2 x 15.5 x 17cm

Material: lemn, carton

Producător: Scratch

Greutate 0,4 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Scratch Play Box Căsuța iepurașilor 2 în 1”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *