GB Platinum scaun auto pentru copii Vaya 2 Plus i-Size Lux Black

2.950,00 lei

Scaunul auto pentru copii gb Vaya 2 i-Size este un nou scaun auto din colecția noastră gb Platinum, care încorporează un design curat „perfect pentru viitor”, tehnologie de siguranță de top și o serie de caracteristici prietenoase pentru părinți.

În stoc

Credit module tbi bank 3.4.0

176.79 Lei x 24 rate

ComparăAdaugă la favorite
SKU: 4058511971964 Categorii: ,
Babyhub GB Gold

Împreună peste tot!

Scaunul auto pentru copii gb Vaya 2 i-Size este un nou scaun auto din colecția noastră gb Platinum, care încorporează un design curat „perfect pentru viitor”, tehnologie de siguranță de top și o serie de caracteristici prietenoase pentru părinți. Cu un mecanism de rotire la 360°, acest scaun auto facilitează trecerea de la călătoritul cu spatele la sensul de mers la călătoritul cu fața la sensul de mers și oferă tot confortul pentru copiii de până la 105 cm (aproximativ 4 ani).

Siguranța rear-facing: Pentru o siguranță maximă, se recomandă utilizarea Vaya 2 i-Size într-o poziție cu spatele, cât mai mult timp posibil, până la o înălțime de 105 cm (aprox. 4 ani). Designul inovator oferă copiilor mai mari o plimbare confortabilă cu suficient spațiu pentru picioare. De la un min. 76 cm înălțime (aproximativ 16 luni), Vaya 2 i-Size poate fi folosit cu fața spre înainte.

Rotire 360°: Mecanismul de rotire la 360° facilitează intrarea și ieșirea din mașină, deoarece scaunul poate fi rotit spre ușă. Acest lucru previne durerile de spate ale părinților și promovează independența copilului.

Controlul direcției de mers: Controlul direcției de mers împiedică copiii să călătorească în poziția cu fața spre înainte înainte de min. 76 cm înălțime și 16 luni.

Er-Tech: Tehnologia de reducere a energiei reduce forțele asupra gâtului în cazul unei coliziuni frontale. ER-Tech orientat spre înainte este activat pe măsură ce forțele își ating total impactul într-o coliziune frontală: tetiera alunecă în jos, limitând progresiv expunerea gâtului la forțele de impact și, ulterior, se blochează în poziție.

Sistem linear de protecție la impact lateral integrat: Indiferent dacă este orientat în spate sau în față, sistemul integrat de protecție liniară la impact lateral al lui Vaya 2 i-Size (sistemul L.S.P.) crește nivelul de siguranță în cazul unei coliziuni laterale. L.S.P. sistemul poate fi pliat și reduce forța unei coliziuni laterale.

Instalare isofix cu un singur click:  Instalare ușoară.

Funcție de reclinare și rotire cu o singură mână: Se ajustează ușor la poziția dorită (cu spatele: 5 poziții; cu fața în față: 3 poziții).

Tetiera reglabilă în 12 poziții: Ajustare simplă și rapidă pentru o potrivire perfectă.

Centură integrată în 5 puncte: Cu un sistem ușor de tragere, cunoscut de la scaunele auto pentru copii.

Cataramă magnetică pentru centură:  Intrare și ieșire ușoară cu cleme magnetice pentru ham

Caracteristici produs

Vârsta recomandată: de la naștere până la 4 ani, aproximativ 18Kg

Dimensiunea recomandată: 45cm – 105cm

Dimensiune produs: Lungime/lățime/înălțime: 70/43/63.5cm

Greutate produs: 15Kg

Recomandări de întreținere: Husele din țesătură pot fi spălate la mașină de spălat la 30 °

Producător:gb.

Greutate 15 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „GB Platinum scaun auto pentru copii Vaya 2 Plus i-Size Lux Black”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *