(1 review)

Marsupiu pentru Bebeluș Cybex Gold Maira.click Denim Blue

800,00 lei

Maira.click asigură o adevărată conexiune părinte-copil, atât de necesară, încă din primele clipe.

Stoc epuizat

ComparăAdaugă la favorite
SKU: 4058511195032 Categorie:

Marsupiul Maira.click de la Cybex Gold este un marsupiu cu cataramă completă, realizat din țesătură elastică în diagonală care susține spatele rotunjit natural al bebelușului. Marsupiul este asigurat printr-un mecanism de clic ușor pentru prindere și deconectare foarte rapidă.

De la nou-născuți la copil mic (aproximativ 2 ani), panoul de scaun ergonomic și suportul multifuncțional pentru cap și gât se adaptează la dimensiunea bebelușului pentru un transport ergonomic și confortabil în poziția naturală de ghemuit. Maira.click asigură o adevărată conexiune părinte-copil, atât de necesară, încă din primele clipe.

Transport sănătos de la nou-născuți la copil mic (aproximativ 3,5 – 15 kg): Așezare ergonomică datorită atașării centurilor de umăr pe centura de talie sau pe panou.

Panouri reglabile pe înălțime si lățime: Scaun ergonomic cu panouri reglabile pe înălțime și lățime, foarte ușor de adaptat la dimensiunea copilului dvs. în creștere!

Susținerea poziției naturale a bebelușului: Purtarea sănătoasă susține poziția naturală de ghemuit, care se adaptează la dimensiunea bebelușului și la dezvoltarea sănătoasă a șoldului.

Tetiera multifuncțională: Suportul multifuncțional pentru cap și gât este ușor de reglat și ușor de ascuns.

Bretele încrucișate sau paralele: Bretele de umăr căptușite confortabile cu purtare în cruce sau paralelă opțională (inclusiv curea pe stern).

Mecanism de blocare de siguranță: Oferă siguranță sporită și liniște sufletească în timpul transportului copilului.

Institutul Internațional de Displazie de șold IHDI recomandă purtarea bebelușului pentru o dezvoltare sănătoasă a șoldului, atâta timp cât este garantată poziția corectă de purtare (poziție de ghemuit întins). Deoarece toate marsupoanele CYBEX permit poziții sănătoase de purtare, acestea au fost certificate drept „sănătoase pentru șolduri” de către IHDI.

Caracteristici produs
Producător: Cybex
Greutate 2 kg

1 recenzie pentru Marsupiu pentru Bebeluș Cybex Gold Maira.click Denim Blue

  1. CIOCAZAN Mihaela

    🔝

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *