-10%

Tavă pentru Scaunul de masă pentru copii Cybex Lemo Canary Yellow

Prețul inițial a fost: 175,00 lei.Prețul curent este: 157,50 lei.

Tava pentru scaunul de masă pentru copii Lemo, de la Cybex este un accesoriu important, atunci când cel mic dorește să capete independență și vrea să încerce tot mai mult să mănânce singur.

Stoc epuizat

ComparăAdaugă la favorite
SKU: 4058511295107 Categorie:

Scaunul de masă pentru copii, Lemo, de la Cybex este un scaun potrivit tuturor.

Un scaun pentru toată viața, scaunul Lemo de la CYBEX reprezintă o alegere durabilă și crește odată cu copilul. Pur și simplu utilizați atașamentele potrivite pentru vârsta copilului dvs., și scaunul Lemo poate fi folosit de la naștere până la maturitate.

Copil în creștere, nevoi în schimbare, așezare ergonomică: o funcție inteligentă de reglare cu o singură mână, permite alegerea a patru poziții de adâncime și o reglare în trepte a înălțimii scaunului. Sufragerie? Curte? Bucătărie? Roțile diminuează riscul răsturnării scaunului înalt și ajută la transportarea facilă acestuia oriunde în casă.

Tava pentru scaunul de masă pentru copii Lemo, de la Cybex este un accesoriu important, atunci când cel mic dorește să capete independență și vrea să încerce tot mai mult să mănânce singur. Această mini-măsuță îi permite să exploreze și să își aleagă singur cu ce aliment începe experiența culinară.

Caracteristici produs

Vârsta recomandată: de la 6 luni

Material: plastic

Producător: Cybex

 

Greutate 1 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tavă pentru Scaunul de masă pentru copii Cybex Lemo Canary Yellow”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *