Cybex Gold scoică auto pentru copii Aton M i-Size Ferrari Racing Red

1.200,00 lei

Scaunul auto Aton M i-Size, de la Cybex este dotat cu cea mai recentă tehnologie pentru siguranță copilului și este potrivit pentru nou născuți și copii mici cu înălțimea între 45cm și 87cm.

Stoc epuizat

Scaunul auto Aton M i-Size, de la Cybex este dotat cu cea mai recentă tehnologie pentru siguranță copilului. Când este instalat în mașină, împreună cu Baza M (se achiziționează separat), scaunul îndeplini cerințele standardului de siguranță i-Size. i-Size (ECE R-129) este cel mai recent standard european de siguranță și face obligatoriu călătoritul în scaunul de mașină pentru copil poziționat cu spatele la sensul de mers, până ce copilul face 15 luni. Scaunul auto Aton M i-Size este potrivit pentru nou născuți și copii mici cu înălțimea între 45cm și 87cm (max. 13kg).

Inovația modulară îndeplinește standardele de siguranță. Aton M i-Size are un insert detașabil ce oferă o poziție aproape dreaptă pentru prematuri și copii nou-născuți. Împreună cu sistemul L.S.P și carcasa din material special ce absoarbe energia, acest concept de siguranță ajută la protecția copilului. Tetiera ajustabilă pe înălțime, protecțiile moi pentru centuri și capotina XXL contribuie la o călătorie confortabilă.

Tetiera ajustabilă pe 11 trepte: Tetiera ajustabilă pe 11 trepte pentru potrivirea perfectă și siguranță maximă. Ajustarea în înălțime pe 11 trepte permite scaunului să crească odată cu copilul oferind un timp îndelungat în care poate fi folosit. Protecțiile pentru cap și umeri se adaptează spațiului personal de care are nevoie copilul în creștere.

Sistem Liniar de Protecție la Impact Lateral (L.S.P): Sistem Liniar de Protecție la Impact Lateral (L.S.P. System) oferă protecție suplimentară în cazul unei coliziuni laterale. Sistem Liniar de Protecție la Impact Lateral (L.S.P. System) absoarbe în mod sistematic forța unui impact lateral, printr-o serie liniara de reacții, datorită utilizării sistemelor de protecție pentru cap și umeri. În același timp, energia cinetică generată de impact este absorbită într-un stadiu incipient, în timp ce capul este în mod activ îndreptat către o poziție sigură.

Insert nou născuți detașabil: Pentru obținerea unei poziții aproape dreapta orizontal pentru prematuri și bebeluși de dimensiuni mici.

Parte din sistem de călătorie: Compatibil cu cărucioarele CYBEX, gb, dar și cu alte câteva branduri.

Sistem modular M-Line: Acest scaun auto ușor îndeplinește cele mai recente standarde de siguranță și completează “sistemul pentru familie” împreună cu Baza M și Sirona M2 i-Size, oferind o singură bază pentru două scaune.

Protecție de soare XXL integrată: Protecție de soare XXL integrată cu protecție UPF 50+.

Carcasa ce absoarbe energia unui impact: Absoarbe forța unui impact și înconjoară în mod protectiv bebelușul.

Hamuri de siguranță extra largi în formă de Y: Centuri din material soft și protecție pentru zona dintre picioare.

Instalare: în centurile de siguranță ale mașinii; ISOFIX: Baza M (se achizitionează separat)

Caracteristici produs

Dimensiune: Lungime/lățime/înălțime: 660mm/440mm/565mm

Greutate: 4.2 Kg

Întreținere: Husele din tesatură pot fi spălate la mașină la 30°

Producător: Cybex

Greutate4 kg
Dimensiuni66 × 44 × 56,5 cm