Cybex Platinum Cloud Z2 i-Size scoică auto pentru copii Khaki Green Plus

1.400,00 lei

Siguranță la superlativ și odihnă întotdeauna garantată cu noua scoică auto pentru copii Cloud Z2 i-Size, de la Cybex Platinum!

În stoc

Siguranță la superlativ cu noua scoică auto pentru copii Cloud Z2 i-Size, de la Cybex Platinum!

Când vine vorba de călătorii de lux, Cloud Z2 i-Size nu are rival. Cu un scaun generos de spațios și setări de înclinare atât pentru interiorul, cât și pentru exteriorul mașinii, odihna este întotdeauna asigurată.

Îmbarcare ușoară: Rotiți Cloud Z2 i-Size către ușa mașinii pentru a intra și ieși fără efort. Când este timpul să faceți o pauză, întoarceți scaunul auto pentru copii spre interior pentru o gustare rapidă sau un joc.

O potrivire bună pentru cel mai mic dintre călători: Cloud Z2 i-Size are o incrustație detașabilă pentru nou-născuți, care creează o poziție culcat aproape plată pentru nou-născuți. Acest lucru ajută la reducerea riscului ca, capul copilului să se încline înainte în timp ce doarme, ceea ce poate duce la probleme grave de respirație. Pentru a vă asigura că copilul dumneavoastră în creștere are suficient spațiu, incrustația nou-născutului trebuie îndepărtată odată ce copilul este mai înalt de 60 cm.

Somn dulce, oriunde te duci: Pe lângă o poziție unică ergonomică întinsă în afara mașinii, Cloud Z2 i-Size poate fi înclinat în interiorul mașinii pentru un confort sporit. O inovație complet nouă, fără compromisuri în materie de siguranță.

Călătorii confortabile: Continuați-vă călătoria pe jos, în timp ce bebelușul doarme. Atașați Cloud Z2 i-Size la orice cărucior CYBEX pentru a crea un sistem de călătorie flexibil. Doar adăugați adaptoare.

Capotina XXL pliabilă: Copertina generoasă, realizată din țesătură UPF50+, vă protejează în primul rând copilul de soare, dar poate acționa și ca un scut împotriva vântului sau chiar a agitației străzii. Când nu este utilizat, copertina poate fi depozitată cu ușurință.

Protecție împotriva impactului lateral: Protecția liniară împotriva impactului lateral (L.S.P.) încercată și testată absoarbe până la 25% din forța de impact, canalizând-o departe de copilul dumneavoastră și în carcasa flexibilă a scaunului.

Sistem modular: Călătorie în siguranță de la naștere până la vârsta de patru ani. Cloud Z2 i-Size împarte o bază cu scaunul auto Sirona Z2 i-Size, pentru o creștere ușoară a nivelului atunci când copilul tău crește.

Parte din sistem de călătorie: Cu ajutorul adaptoarelor, Cloud Z2 i-Size poate fi atașat la numeroase cărucioare Cybex, gb și alte mărci selectate. Acest lucru permite scaunului auto pentru copii să devină parte dintr-un sistem convenabil de călătorie dincolo de mașină, sporind confortul și mobilitatea.

O bază, două locuri: O bază solidă pentru primii patru ani. Base Z2 este compatibil atât cu Cloud Z2 i-Size, cât și cu Sirona Z2 i-Size.

Baza se achiziționează separat!

Caracteristici produs

Vârsta recomandată: de la naștere până la aproximativ 24 luni, maxim 13Kg

Dimensiunea recomandată: 45cm – 87cm

Dimensiune produs: Lungime/lățime/înălțime: 670/440/380mm

Greutate produs: 4.8Kg

Baze compatibile: Base Z2

Recomandări de întreținere: Husele din țesătură pot fi spălate la mașină de spălat la 30 °

UN R129/03 i-Size

Producător: Cybex.

Greutate 4,8 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cybex Platinum Cloud Z2 i-Size scoică auto pentru copii Khaki Green Plus”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *